Gazete Vatan Logo

Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı! Bakan Koca açıkladı

Sokağa çıkma yasağı son dakika gelişmeleri gündemde yer alıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında hafta içi belirlenen saatlerde ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulaması gerçekleştiriliyor. Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı! Bakan Koca açıkladı

Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta içinden başlayan sokağa çıkma yasağının vatandaşlar tarafından büyük destek verdiğini gözlemlediklerini belirten Koca, 'Büyük uyum sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Etkili korunma tedbirlerinin uygulanması konusunda ısrarcıyız. Çünkü henüz bu pandemiden kurtulabilmenin başka bilinen bir yolu yok' dedi.

HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI...
Bakan Koca sokağa çıkma yasağıyla ilgili de şu ifadeleri kullandı:
Geçen hafta başı başlayan tedbirlerle birlikte gelecek hafta sonuçları daha net göreceğimizi düşünüyoruz. Şu an görünen bu kısıtlamaların yer yer sonuç. verdiği. Tam değerlendirmek için gelecek hafta daha net söylemek mümkün. Farklı bir tedbir olursa bunu öneri olarak almış oluruz. Şu an yeni bir kısıtlama için eken olduğunu, gelecek hafta bu konuyla ilgili salgının seyri belirleyecek. Şu an için alınan kararların, uygulanan kısıtlamaların erken dönemde de olsa yer yer sonuç verdiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Haberin Devamı