Gazete Vatan Logo

Gökhan Gözükan kimdir? (Survivor 2017)

Gökhan Gözükan kimdir sorusu gündemde sıkça aranmaya başladı. Survivor 2017 Ünlüler takımında yer alan Gökhan Gözükan bu hafta Survivor adasına veda etmek zorunda kaldı. İşte Survivor Gökhan Gözükan'ın merak edilen hayatı...

Gökhan Gözükan kimdir? (Survivor 2017)

Reytingleri alt üst eden Survivor yarışmasının bu haftaki ada konseyinde Gökhan Gözükan da yer alıyordu. En az SMS oyunu alarak bu hafta yarışmaya veda eden kişi Gökhan Gözükan oldu. İşte Survivor Gökhan Gözükan kimdir sorusunun cevabı...

GÖKHAN GÖZÜKAN KİMDİR?

1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gökhan Gözükan, model olduğu bir geçmişe sahip olduğu için özellikle kadın yarışmacıların da ilgisini çekiyor. Vücut geliştirme sporları ve boks gibi sporlarla yakından ilgilenen Gökhan Gözükan’ın sahip olduğu güçlü ve sportif vücut yapısıyla rakiplerini güçlü bir rakip olarak ön plana çıktığı biliniyor. Bu sebepten dolayı da oldukça tehlikeli bir rakip olarak göze çarpıyor. 34 yaşında olan Gökhan Gözükan, yarışmaya katılmadan önce 1.92 boyunda ve 86 kilodaydı. Sahip olduğu vücut yapısı haricinde Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide oynadığı için de ayrıca yarışmayı takip eden ve Kaderimiz Yazıldığı Gün dizisini izleyen kişiler tarafından takip edilmeye devam ediyor.

Survivor yarışmasında Gönüllüler takımında hırsıyla ön plana çıkan Gökhan Gözükan, takım arkadaşı olan Volkan Çetinkaya ile girmiş olduğu sert tartışma ile dikkatleri üzerine çekmişti. Her iki Gönüllüler takımı üyesi de liderlik üzerine etmiş olduğu kavgada iddialı sözler söyleyerek hem erkanları başındaki izleyicileri hem takım arkadaşlarını hem de rakipleri şaşırttığı dikkat çarpmıştı.

Haberin Devamı

Bir bale sanatçısı olan Seda İnci ile nişanlı olan Gökhan Gözükan Survivor yarışmasına katılmadan önce Instagram adlı sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunarak arkadaşları ve sevdiklerinin başarı dileklerini kabul etmişti. Son nefesine kadar mücadele etmeye devam edeceğini söyleyen ve vücut geliştirme ve boks sporları ile uğraşan Gökhan Gözükan’ın aynı zamanda gayrimenkul, dijital reklam ve web tasarım gibi konularla ilgilendiği de biliniyor. Ayrıca Gökhan Gözükan’ın koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğu da bilinenler arasında yer alıyor. Gökhan Gözükan, yarışma sayfasında yer alan bölümü zerinden birçok kişinin desteğini almaya devam ediyor.

Haberin Devamı