Gazete Vatan Logo

Galatasaray Lazio maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi Lazio Galatasaray maçı hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi?

Galatasaray Lazio maçı aramaları arttı. UEFA Avrupa Ligi 6. hafta son karşılaşması Galatasaray ile Lazio arasında olacak. Grupta liderlik mücadelesi veren Galatasaray zorlu bir deplasmanda ter dökecek. Galatasaray’ın bu maçtan puanla ayrılması liderliğini koruyacak. Peki,Lazio Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Lazio maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi Lazio Galatasaray maçı hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi?

Lazio Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi? UEFA Avrupa Ligi 6. hafta son maçlarında, E Grubunda mücadele eden Galatasaray liderlik mücadelesi için Lazio ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray 11 puanla liderlik koltuğunda otururken, Lazio ise 8 puanla ikinci sırada yer alıyor.

LAZİO GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Lazio - Galatasaray maçı 9 Aralık 2021 Perşembe günü saat 23:00'te, EXXEN ekranlarından canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Morutan, Feghouli, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu

MAÇ İSTATİSTİKLERİ

GS, Avrupa kupalarında çıktığı 299 müsabakanın 106'sından galibiyetle ayrılırken, 114 karşılaşmada mağlup oldu. 79 mücadeleyi ise beraberlikle bitirdi.

Galatasaray, Avrupa'nın 2 numaralı kupasında 90. kez mücadele edecek. UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi adlarıyla düzenlenen organizasyonda 89 maça çıkan sarı-kırmızılılar, 36 galibiyet, 29 beraberlik ve 24 yenilgi yaşadı. Galatasaray, bu maçlarda 141 gol atarken kalesindeki 111 gole engel olamadı.

Haberin Devamı

LAZIO İLE 6. KEZ BİR ARADA

Galatasaray, İtalyan ekibi Lazio ile tarihinde 6. kez resmi bir müsabakada karşılaşacak.

Sarı-kırmızılı takım, rakibi ile daha önce oynadığı 5 maçta iki galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyet yaşadı.

Galatasaray, daha önce İtalya temsilcileriyle oynadığı 25 maçta ise 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 mağlubiyet gördü.