Gazete Vatan Logo

FOX yayın akışında bugün neler var? – 22 Nisan Cumartesi

FOX’un en başarılı dizilerinden birisi olan Kalbimdeki Deniz dizisi yayın akışında Cumartesi günleri yer buluyor. Kalbimdeki Deniz dizisinin 26. Bölümüne ait fragman yayınlandı ve yeni bölümde neler olacağı yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yeni bölümde Deniz ve Mirat’ın arası bozulacak mı? Deniz olayları kaldırabilecek mi? Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölümü 22 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de FOX ekranlarında! Yeni bölüm ile ilgili detaylar ise bu haberimizde…

FOX yayın akışında bugün neler var? – 22 Nisan Cumartesi

Kalbimdeki Deniz dizisinin 26. Bölümüne ait fragmanlar yayınlandı ve böylece yeni bölümde neler olacağı yavaş yavaş belli oldu. Dizinin baş kahramanı olan Deniz’in Mirat ile arasını bozulup bozulmayacağını merak eden seyirciler yeni bölümde neler olacağını da bilmek istiyor.

FOX YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Mustafa ailesi ile karşılaştıktan sonra bu onu çok etkilemiştir ve kendisini sarsmıştır. Sadece Mustafa değil, Zahide de bundan etkilenmiştir. Fikriye’nin ağzında bakla ıslanmadığından Artun’un planlarını bozacak bir potansiyele sahiptir.

Hülya ve Nejat arasındaki ipler ise kopma derecesindedir. Mehmet ve Cemile de bir karar almıştır fakat bu herkesi şaşırtacak bir karardır. Mirat ve Deniz’in samimi davranışlarının artması ise Ece’yi rahatsız etmektedir. Diğer bir taraftan da Artun, Raşel planını devreye sokar ve bununla Mirat ve Deniz ilişkisini sonlandırmak istemektedir.

Diyar’sa Hülya’nın kötü birisi olduğunu anlamıştır fakat susmaktan başka yapabileceği bir şey yoktur. Serdem ile birlikte yapacakları plan tehlikelidir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mustafa sonunda annesi ile yüzleşmiştir. Büyük bir aradan sonra karşı karşıya gelmeleri ikisi için de şok etkisi yaratmıştır. Fikret’in ağzını tutamaması Artun’un planlarının bozulmasına neden olacaktır. Nejat ve Hülya çiftinin ilişkisi pamuk ipliğine bağlıdır ve kopmak üzeredir.

Mirat ve Deniz’in arası ise daha iyidir. Bu durum ise Ece’yi kızdırmaktadır. Ece kendini garip hissettiği için annesine tepki göstermiştir. Artur’un da yeni hedefi Raşel’dir ve Raşel de Mirat’ın eski sevgilisidir. Diyar da Hülya’nın gerçek yüzünün farkına varmıştır fakat susmak zorundadır. Sustuktan sonra da Serdem ile başlarının çarelerine bakmaları gerekmektedir.

Yeni bölüm ve daha fazlası 22 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de FOX ekranlarında!