Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Nisan Pazar

1 Nisan Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı sabah bülteni ekranlar karşısında yerini alacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini detayları ile bu sabah bülteninden detaylı şekilde analiz edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yepyeni bölümü yayına geçecek. Sevilen diziyi izlerken birbirinden keyifli ve sürükleyici anlar geçriebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Nisan Pazar

Sabah saat 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri detayları ile bu bültenden öğrenebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar akla gelebilecek pek çok konu içeriğini bu sabah bülteninden izleyebilirsiniz. 11:15’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Sevilen diziyi, keyif içinde seyrederek mükemmel bir hafta sonu sabahı geçirebilirsiniz. 13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı güncel yaşam programı yayına geçecek. Farklı konukların katılımı ile renklenen programı sevdiklerinizle birlikte izleyerek güncel yaşama özgü farklı alanlarda bilgi edinebileceksiniz. Politikadan sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan siyasete kadar akla gelebilecek pek çok konuyu bu programdan detaylı şekilde analiz edebilirsiniz. Sohbet havasında geçen programı izlerken hem keyiflenebilecek hem bilgilenecek hem de pazar gününüzü daha renkli hale getirebileceksiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

15:30’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Sevilen dizinin son bölümünde yaşananları detayları ile bu tekrar bölümden öğrenebilirsiniz. 19:00’da “Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu” adlı haber bülteni yayın akışına dahil olacak. Haberin nabzını tutan tüm gelişmeleri akşam bülteninde detaylı şekilde analiz edebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, piyasadan hava durumuna kadar tüm merak ettiğiniz konuları bu bültenden öğrenebilirsiniz. Gündemi meşgul eden tüm konu içerikleri bu bültende ele alınıyor.

20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Polisiye kesitler sunan dizi ile heyecan dolu sürükleyici anlar yaşayabileceksiniz. Hemen ardından 00:15’de ekranların yeni yüzü olan “Yasak Elma” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. 02:45’de “Blueberry Olağanüstü Macera” adlı yabancı sinema filmi ekranlara dahil oluyor. Hemen ardından 04:15’de ise “No:309” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı