Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır ve Fikret kurtulabildi mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam ekrana geldi. Son bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 102. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. İşte yaşanan tüm gelişmeler...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır ve Fikret kurtulabildi mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Salı akşamları ekrana gelerek izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Fikret ve Hızır'a ne olduğu merak edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Duyduklarının ardını arkasını soruşturmadan soluğu galeride alan Şahin Ağa, istemeden Reşit'in oyununa alet olmuş, Çakırbeyliler ve dostlarının tuzağa düşmesine sebebiyet vermiştir. Bir kez daha düşman namlusunun ucunda kalan Hızır'ın artık ihtiyacı olan tek şey bir mucizedir. Diğer tarafta Fikret pusuya düşmüştür. Tek hamleyle herkesi bitirmeyi amaçlayan Reşit'in planı tıkır tıkır işlerken Fikret'in düştüğü pusudan sağ kurtulması çok zordur. Tüm dengeleri değiştirmeye yönelik yapılan bu ince hesapların arkasında büyük bir güç olduğu şüpheleri kuvvetlenirken, yaşanan çatışmaların ardından oklar yine Ünal Kaplan'ı işaret edecektir.