Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 99. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. İzlenme rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır başındaki beladan kurtulabildi mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 99. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 99. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. bölümüyle dün akşam ATV'de izlendi. Her bölümü ayrı heyecan içeren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Reşit belası neler yol açacaktır? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yaşananlar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 98. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır Çakırbeyli şüphelerinde yine yanılmamış, arkasından iş çevirdiğini düşündüğü Alparslan'ı takip ederek Meryem ve Ceylan'ı hastanede gafil avlamıştır. Karısının ölümle burun buruna geldiğini öğrenen Hızır'ı kontrol etmek kolay olmayacaktır. Tüm masanın bir araya geldiği toplantıda, Çakırbeyli Ailesi'ne silah doğrultanların arkasında kim varsa, ne pahasına olursa olsun yok edileceği konusunda anlaşılır. Böylece sevdiklerine dokunanlara neler yapabileceklerini gösteren Çakırbeyliler düşmanlarından gelecek yeni tehlikelere karşı da önlem almış olurlar. Bu güç gösterisinin hemen ardından yıllardır hapiste olan, normal şartlarda da kolay kolay dışarı çıkması beklenmeyen Reşit adlı bir bela ortaya çıkar. Masadan alacaklı olduğunu söyleyerek karşısına dikilen bu belayı başından savmak isteyen Hızır bunu kolay kolay başaramayacaktır.

Haberin Devamı