Gazete Vatan Logo

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları... (22 Eylül 2017)

En güzel ve anlamlı Cuma mesajlarını sizler için derledik. Müslüman alemi bugüne erişmenin mutluluğunu yaşıyor. Günün anlam ve önemini en güzel Cuma mesajlarıyla sevdiklerinize hatırlatabilirsiniz. 22 Eylül Cuma namazı saatleri de haberimizde yer alıyor.

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları... (22 Eylül 2017)

Cuma günleri yapılan sevapların da işlenen günahların da iki kat yazıldığına inanılır. İslam aleminde büyük yeri olan Cuma gününde en güzel mesajlar ile sevdiklerinizi mutlu edebilir, bugünün değerini hatırlatabilirsiniz. Cuma namazı saatleri de haberimizde...

CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ (22 EYLÜL)

EN ANLAMLI CUMA MESAJLARI

*Rabbim Seni bugün de dua edenIerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

*Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan Yaradana sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.

*Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

*Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.

Haberin Devamı

*Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

*Kalbinizden gecen tüm dua'lar, dilinizden amin olarak dökülsün inşallah. Hayırlı cumalar… Mevlana diyor ki; dua edecek güzel bir gönlün yoksa güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar…
*Duanızda, inancınızda samimiyet varsa Dertler samimi olup gitmeye niyet ederler.Hayırlı Cumalar
*İnsan; geçmişin hasretçisi, geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikayetçisidir… Allah bizi şikayet edenlerden değil şükredenlerden eylesin. Hayırlı cumalar…
*Mübarek Cuma günü fazilet ve üstünlüğün ümmetteki kokusudur... Müminlerin eza, hasret ve keder dolu cumalarında, varlıkların özü, sevdaların en yücesi olan Sevgili Peygamberimiz Muhammed’imizi (s.a.v) maneviyatta cumalayanlardan olabilmemiz duasıyla... Cumamız mübarek olsun…