Gazete Vatan Logo

En güzel Kadir Gecesi mesajları! 2018 Kadir Gecesi...

İslam alemi için büyük önem taşıyan Kadir Gecesi bu gece idrak edilecek. Milyonlarca vatandaş bu gece olan Kadir Gecesi için arayışa geçti. İşte en güzel Kadir Gecesi mesajları haberimizde...

En güzel Kadir Gecesi mesajları! 2018 Kadir Gecesi...

11 Ayın sultanı olan Ramazan ayının 27. gecesinde idrak edilen Kadir gecesi için arayış devam ediyor. İşte en anlamlı Kadir Gecesi mesajları...

KADİR GECESİ MESAJLARI

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu hep seninle olsun.Kadir gecesiniz mübarek olsun!

Kadir geceniz mübarek olsun! Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Kadir Geceniz mübarek olsun!

Her gecenin ulvi hayırı vardır, Rabbim her gecede mümine yardır, Okunan her dua yanına kârdır, Hele bir de olursa… Kadir gecesi.

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir Hepimize hayırlı olsun

Kuran da Kadir Gecesi için Leyletül kadri hayrun min elfi şehrin Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir diye buyruluyor. Bu nedenle bu geceyi ihya edelim.. Kadir geceniz hayırlı olsun..

Haberin Devamı

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul kandilin mübarek olsun.

Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Kandiliniz mübarek olsun.

Gel ey Muhammed bahardir, dualar ardinda sakli, aminlerimiz vardır Hacdan döner gibi, Beraat”tan iner gibi gel gel Bekliyoruz yillardir Kadir Geceniz mübarek olsun

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi”nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin!

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla”ya sunacağı ve O”nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir gecesiniz hayırlı olsun!