Gazete Vatan Logo

Emniyet Müdürü suikastinde flaş gelişme

Kayseri'de, Bingöl Emniyet Müdür Atalay Ürker'e düzenlenen saldırı olayıyla ilgili olduğu ileri sürülen bir otomobil Kayseri-Ankara karayolunda durduruldu. Otomobilde bulunan 4 kişi, gözaltına alındı

Kayseri'de Bingöl Emniyet Müdür Atalay Ürker'e düzenlenen saldırı olayıyla ilgil olduğu ileri sürülen bir otomobil Kayseri-Ankara karayolunda durduruldu. Otomobilde bulunan 4 kişi gözaltına alındı.
KANLI PUSU
9 Ekim'de Yenişehir Mahallesi Selahattin Kaya Caddesi (Hükümet) ile Yeşim sokağın kesiştiği noktada yaya olarak yürüyen Emniyet Müdürü Atalay Ürker, müdür yardımcıları Atıf Şahin ve Muharrem Ay, güvenlik şube müdür yardımcısı Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu ile koruma görevlisi polis memuru Uğur Atlı'ya uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmişti.
2 ŞEHİT
Saldırı sonucu Emniyet Müdürü Atalay Ürker ağır yaralanırken, Yardımcısı Atıf Şahin ve Komiser Hüseyin Hatipoğlu şehit olmuştu.
BİNGÖL’E GÖNDERİLECEK
Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan soruşturmada otomobilin, Bingöl Emniyet Müdürü ve ekibine saldırıda kullanıldığı bilgisine ulaşıldı. Gözaltına alınan, aynı ailenin ferdi olan 4 kişinin suç kaydına rastlanmadı.
Gözaltına alınan kişilerle otomobilin, detaylı soruşturma için Bingöl Emniyet Müdürlüğü’ne gönderileceği belirtildi.

Haberin Devamı