Gazete Vatan Logo

Elazığ’da Hollywood filmlerini aratmayan olay! Polis şüpheliyi, durdurduğu kuryenin motosikletine binerek yakaladı

Elazığ’da husumetlisi M.A.’yı silahla vurarak yaralayıp kaçan S.Y.’yi, olaya müdahale için gelen polis, bir kuryenin motosikletini durdurup binerek yakaladı. Polis memurunun kuryenin motosiklete bindiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Elazığ’da Hollywood filmlerini aratmayan olay! Polis şüpheliyi, durdurduğu kuryenin motosikletine binerek yakaladı

Olay, dün Rüstempaşa Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde meydana geldi. S.Y. husumetlisi M.A.’nın yanına gelerek, belinden çıkardığı tabancayla ateş etti. M.A. yaralanırken, S.Y. ise kaçtı. İhbarla olay yerine gelen polislerden biri, ters yön olduğu için araçla takip edemeyecekleri şüphelinin peşine düşmek için karşı yöne geçerek yoldan geçen bir kuryeyi durdurdu. Kuryenin arkasına binen polis memuru, koşarak kaçan şüpheliyi 500 metre sonra yakalayarak gözaltına aldı.

Öte yandan şüphelinin kaçması ve polis memurunun kuryenin motosikletini durdurarak binme anları ise güvenlik kameralarına yakalandı. Hastanede tedaviye alınan M.A.’nın hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, S.Y.’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

‘BENİ DURDURDU, ‘KOŞAN ADAMI TAKİP ET’ DEDİ’

Elazığ’da husumetlisi M.A.’yı silahla vurarak yaralayıp kaçan S.Y.’yinin yakalanmasına yardımcı olan kurye Musa Aydın (26), çalıştığı lokantadan verilen sipariş için o sırada yolda olduğunu belirterek, ‘Seyir halindeyken, ‘Dur polis’ diye beni durdurdu. Ben de durdum.

Haberin Devamı

Polis amiri arkama bindi. Bana, ‘ileride koşan adamı takip et’ dedi. Adamı takip etmeye başladık. Ara sokaklardan takip ettik. Takip sırasında caddelerin, sokakların ismini amire söylüyordum. 500-600 metre sonra kaçan zanlıyı yakaladı. Olay, böyle gerçekleşti. Başımızdan böyle bir macera geçti. Keşke böyle şeyler olmasa” dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.