Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Girişinden Ders Notları Ve Devamsızlık Sorgulama

E Okul veli bilgilendirme kullanımında sorun yaşıyor ya da E Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapamıyorsanız, haberdeki E Okul veli giriş adımlarını takip edebilirsiniz.

E Okul veli bilgilendirme sistemi öğrencilerin okuldaki durumları hakkında detaylı bilgiler içermektedir. Veli bilgilendirme sistemine giriş yaptıktan sonra menü üzerinden yapacağınız seçimler ile birlikte öğrenciler için istediğiniz durum hakkında bilgi alabilir ve böylece öğrencilerinizi daha kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

Özellikle öğrencilerin anne ve babalarından sakladığı not bilgisi ya da devamsızlık durumu ile ilgili bilgi almak isteyen anne ve babalar E Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yaparak bu bilgilere erişebilmektedir. Bu bakımdan veliler için büyük bir avantaj durumunda olan veli bilgilendirme sistemine öğrencisi olan tüm vatandaşlar kullanabilmektedir.

E okul veli bilgilendirme sistemi girişinde T.C kimlik numaranız ile birlikte öğrencinin okuldaki numarasını şifre olarak kullanmanız gerekir. Belirtilen bilgiler sayesinde sisteme giriş yapabilir ve hemen öğrenci ile ilgili bilgileri almaya başlayabilirsiniz.

Bilgilendirme sistemine yazılı sınavların sonuçlanmasının açıklanmasını ardından notlar sisteme aktarılmaktadır. Not sorgulama bölümünden öğrencinizin hangi dersten kaç puan aldığını öğrenebilirsiniz. Özellikle yıl sonunda ortalamaların hesaplaması ile birlikte öğrencinin karne durumunu veli bilgilendirme sistemi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sağlanan avantajlar nedeniyle veliler tarafından sık sık kullanılan E Okul veli bilgilendirme sistemi üstelik geliştirilmekte ve böylece yenilenmektedir. Daha fazla bilginin eklendiği ve öğrencilerin durumları hakkında velilerin daha fazla bilgiye sahip olabildiği veli bilgilendirme sistemini velilerin kullanması ücretsizdir. Üstelik sadece internet sitesi üzerinden değil akıllı telefonları üzerinden de uygulamaları telefonunuza yükleyerek kullanabileceğiniz portal size tüm imkanları sağlamaktadır.

Telefon üzerinden E Okul’a erişim sağlamak için işletim sisteminize uygun olan uygulamayı, uygulama marketinden indirmeniz ve telefonunuza kurmanız gerekir. Kurum işlemlerinin ardından giriş ekranını, internet üzerinden yaptığınız şekilde bilgilerinizi girmeniz ve böylece sisteme giriş yapmanız gerekir. Ardından açılan sayfadan seçimlerinizi yapmaya başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı