Gazete Vatan Logo

E Okul Öğretmen Girişi Nasıl Yapılır?

E okul öğretmen girişini kullanacak MEB personelleri, e okul giriş ekranında bulunan MEB öğretmen girişi bölümünden giriş yaparak işlemlerini yapabilir.

E Okul Öğretmen Girişi Nasıl Yapılır?

E okul üzerinden sorgulamaya açılan ve gerek öğrenci gerekse de velilerin takip ederek okul durumunu görebildiği portaldaki bilgiler, yöneticiler tarafından girilmektedir. Öğretmenler için de geçerli olan e okul giriş sisteminde düzenli olarak veri girişi yapılmaktadır. Bu nedenle de e okul öğrenci girişi kadar, e okul öğretmen girişi de yoğun bir ilgi görmektedir. E okul öğretmen girişiyapılması için e okul resmi sayfasına erişim sağlanması yeterli olmaktadır. Yönetim tarafından e okul projesinin geliştirilmesi ile birlikte üyelik bilgileri gerekli kişilere sağlandığı için e okul öğretmen girişi sırasında verilen bilgilerin girilmesi gerekmektedir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRETMEN GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kişilerin gireceği bilgiler ile birlikte e okul öğretmen girişi sağlanmış olacaktır. Böylece yönetim paneli üzerinden gerekli veri girişi sağlanabilmektedir. E okul öğretmen girişi sırasında yaşanan sorunlar e okul yardım bölümünden iletişim kurarak yardım sağlanabilir. Ayrıca sadece bilgisayar üzerinden değil, cep telefonları üzerinden de e okul uygulamalarının kullanılması ve böylece uygulamalar üzerinden e okul öğretmen girişi yapılması da mümkündür. Bu konuda MEB tarafından sağlanan iki seçenek üzerinden kolayca e okul öğretmen girişi yapılabilmektedir.

Haberin Devamı

Belirtilen e okul öğretmen girişi dışında diğer giriş bölümü öğrenciler için hazırlanmış durumdadır. E okula giriş yaparak bilgilerini kontrol etmek, notlarını öğrenmek ve devamsızlık durumunu görüntülemek isteyen öğrencilerin e okulda yer alan öğrenci girişi bölümünü kullanması yeterli olacaktır. İlgili giriş bölümünde öğrencilerin T.C. kimlik numarası ile birlikte okul numarasını kullanması gerekecektir.

Giriş bilgilerinin girilmesinin ardından açılan ekranda menü yer alacaktır. Hangi konuda sorgulama yapılmak isteniyorsa, menü üzerinden seçim yapılması gerekmektedir. Yapılacak seçimler ile birlikte ekranda ilgili bilgiler yer alacaktır. Böylece kolayca yayınlanan bilgiler üzerinden bilgi edinerek online olarak takip edilmesi mümkün olacaktır.

Haberin Devamı