Gazete Vatan Logo

E Okul Öğretmen Girişi

Öğretmenler, E okul öğretmen giriş üzerinden giriş yapmalıdır. E okul yönetici girişi de e okul portalında yer almaktadır. E okul öğretmen giriş ve detaylarını haberin devamında bulabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kullanıma sunulduktan sonra yoğun bir giriş yapılan e okul öğretmen de internet üzerinden yapılmaktadır. Öğretmenlerin öğrencileri ile ilgili bilgileri gireceği e okul portalı için e okul öğretmen girişi bölümünden giriş işlemlerini yapması gerekmektedir. Sisteme giriş yapacak olan tüm kişilerin üyelik bilgileri kendilerine iletildiği için verilen üyelik bilgilerinizi ilgili alanlara girerek sisteme başarılı bir şekilde giriş yapılabilir. Öğretmenlerin öğrencilerin devamsızlık, ders notları, yazılı notları gibi bilgilerini gireceği E Okul portalı sayesinde veliler de bilgi sağlayabilmektedir. Girilen bilgiler doğrultusunda bilgiler için anlık olarak sorgulama yapabilir ve çocuklarını başarı durumunu veliler görebilir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRETMEN GİRİŞİ

E Okul öğretmen girişi için e okul resmi sitesine giriş yapmanız yeterli olacaktır. Okul sistemine giriş yapabilecek olan tüm kullanıcılar için giriş ekranları tek bir sayfa üzerinden sunulmuş durumdadır. Böylece tüm vatandaşlar ve yöneticiler ilgili sayfaya giriş yaptıktan sonra kendilerine ait kullanıcı girişi bölümünü kullanarak sisteme erişim sağlayabilir. Yaşanan herhangi bir sorunda sistemdeki iletişim bölümlerini kullanarak bu sorun hakkında destek alabilirsiniz. Ayrıca özellikle üyelik bilgilerinizde yaşanan ve sisteme girişinizi engelleyen durumlarda, alacağınız destek ile birlikte, sisteme tekrar erişim sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Öğretmen olmayan kişilerin ise e okul öğretmen girişi bölümünden yararlanması mümkün olmayacaktır. Bu nedenle herkesin kendi durumuna göre ilgili giriş ekranına kullanması gerekir. Yöneticiler ve idareciler ile birlikte öğretmenler e okul yönetici girişlerinden yararlanabilir. Veliler ve öğrenciler ise normal giriş kısmını kullanmalıdır.

Öğrenci ve velilerin istedikleri zaman bilgi alabildikleri okul portalının arka planında yöneticilerin ve öğretmenlerin giriş yaparak bilgileri sisteme yükleme işlemleri yer almaktadır. Belirtildiği gibi öğretmenler de giriş yaparak, kendileri için özel olarak oluşturulan veri giriş ekranları kullanarak öğrenci bilgilerini sisteme yükleyebilir.

Haberin Devamı