Gazete Vatan Logo

Dolunay 10. yeni bölümünde Ferit sözleşmeyi yırtıyor!

Dolunay 10. yeni bölümünde yine heyecanlı olaylar yaşanacak. Dolunay'da Ferit sözleşmeyi yırtıyor ve Nazlı'yı artık özgür bıraktığını söylüyor. Peki bundan sonra neler yaşanacak? Nazlı Ferit'ten uzak durabilecek mi? İşte Dolunay'ın yeni bölüm fragmanları...

Dolunay 10. yeni bölümünde Ferit sözleşmeyi yırtıyor!

Star TV'nin sevilen dizisi Dolunay yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Komik olaylarıyla güldüren Dolunay'da Nazlı ile Ferit arasındaki sözleşme son buluyor, peki ikili arasındaki bağlar tamamen kopabilecek mi?

DOLUNAY 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

Nazlı, Ferit’ten kaçarken Deniz’e sığınıyor

Nazlı’nın istifasına Ferit karşı atakla cevap vermiştir. Nazlı Ferit’ten kaçmaya çalıştıkça Ferit onu yakınında tutmanın yollarını aramaktadır. Bir yandan da bu kaçışın altında yatan asıl nedeni araştırmaya başlar. Nazlı için alan gittikçe daralmaktadır. Ferit’in ilgisinden saklanmak istedikçe Deniz’e sığınır. Deniz arkadaşça olan bu ilişkiyi kendi lehine çevirmek için fırsatları değerlendirir. Demet ve Hakan şirketteki yerlerini sağlamlaştırmaya çalışmaktadırlar. Ferit’in bütün itirazlarına rağmen kendilerine çok güçlü bir destekçi bulacaklardır.