Gazete Vatan Logo

Dilan Polat çıktı mı? Polat davası ne oldu, Dilan Polat mahkemeye çıktı mı, mahkeme kararı nedir?

Dilan Polat hapisten çıktı mı, hala tutuklu mu? Kara para aklama iddiası üzerine soruşturma başlatılarak cezaevine giren Dilan ve Engin Polat ile ilgili aramalar arttı. Instagram'da 7 milyona yakın takipçisi olan Dilan Polat'ın hesabından bugün hikaye paylaşıldı. Peki, Dilan Polat mahkeme kararı nedir? Dilan Polat'ın dava sonucu ne oldu?

Dilan Polat çıktı mı? Polat davası ne oldu, Dilan Polat mahkemeye çıktı mı, mahkeme kararı nedir?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Engin Polat ve Dilan Polat haklarında “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Vergi kanununa muhalefet” suçlarından açılan soruşturma devam ediyor. Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 12 şüpheli 5 Kasım tarihinde tutuklanarak ceza evine gönderilmişti. Dilan Polat’ın akıbeti ise merak konusu oldu. Peki, Dilan Polat hapisten çıktı mı, serbest mi? Dilan Polat mahkemeye çıktı mı, Dilan Polat mahkeme kararı nedir, ne zaman açıklanacak? İşte Dilan Polat dava sonucu

DİLAN POLAT HAPİSTEN ÇIKTI MI, SERBEST Mİ, TUTUKLU MU?

1.Sulh Ceza Mahkemesi’nde aylık tutukluluk incelemesi gerçekleştirildi. Dilan ve Engin Polat’ın aralarında bulunduğu 12 kişi SEGBIS(Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi) ile bağlanarak ifade verdi. Kararını açıklayan mahkeme 12 kişinin tutukluluğunun devamına hükmetti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Polatlar haklarında suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama ve vergi kanununa muhalefet suçlarından soruşturma başlatmıştı.

Haberin Devamı

AYLIK TUTUKLULUK İNCELEMESİ YAPILDI

1’inci Sulh Ceza Mahkemesi’nde aylık tutukluluk incelemesi gerçekleştirildi. Dilan ve Engin Polat’ın aralarında bulunduğu 12 kişi SEGBİS (Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi) ile bağlanarak ifade verdi. Kararını açıklayan mahkeme 12 kişinin tutukluluğunun devamına hükmetti.

DİLAN POLAT'IN HESABINDAKİ PAYLAŞIM

Kara para aklama soruşturmasında tutuklanan fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 12 şüpheli hakkında tutukluluğun devamı kararı verildi.