Gazete Vatan Logo

Defne Samyeli ile Emre Alkin ayrıldı mı? Defne Samyeli ve Emre Alkin kimdir?

Eskiden mankenlik ve sunuculuk yapan ünlü kişi Defne Samyeli, Prof. Dr. Emre Alkin ile ayrıldı. Gündeme bomba gibi düşen bu haber herkesi şaşkına çevirdi. Peki nişanlanmış olan Defne Samyeli ile Emre Alkin neden yollarını ayırdı. İşte Defne Samyeli ile Emre Alkin haberiyle ilgili tüm detaylar...

Defne Samyeli ile Emre Alkin ayrıldı mı? Defne Samyeli ve Emre Alkin kimdir?

Ünlü haber sunucusu Defne Samyeli, kızları Deren ve Derin'in babası ve kendisinin de eski eşi olan Eren Talu'dan 2011 yılında boşanmıştı. Bir sene sonra ise Prof. Dr. Emre Alkin ile aşk yaşamaya başlayan Defne Samyeli nişan yüzüğünü takarak evliliğe adım atmıştı. Evlilik haberi beklenen Defne Samyeli ile Emre Alkin'ın neden yollarını ayırdığı merak konusu oldu.

ANLAŞARAK AYRILDILAR

Sabah'ın haberine göre; evlenecekleri gözüyle bakılan Defne Samyeli ve Emre Alkin çifttinden kötü haber geldi. Eylül ayında oyunculuk eğitimi almak için Amerika'ya giden ve Türkiye'ye yeni dönmüş olan 43 yaşındaki Samyeli, nişanlısı Emre Alkin ile yollarını anlaşarak, dostça ayırımaya karar verdi. Samyeli, ayrılmalarına sebep olan durumun ise ikisinin de gelecek planlarının ayrı olması olduğunu dile getirdi.

SOSYAL MEDYADA BİRBİRLERİNİ HALA TAKİPTELER

Ünlü çift Defne Samyeli ile Emre Alkin, yollarını ayırsa da sosyal medyadan birbirlerini takip etmekten vazgeçmedi. Alkin, Samyeli için "Senin bir gülüşünü, bir bakışını kaçırmak istemem. Dünya bir yana, sen bir yana. Seni keşfetmeye devam edeceğim. Böyle geçecek ömür" paylaşımını ise silmedi.

Haberin Devamı