Gazete Vatan Logo

Cesur Yürek 8. bölümünde Ömer'in acı günü!

Cesur Yürek'in 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur Yürek'in yeni bölümünde Ömer'in babası öldürülüyor. Bunu gören Ömer perişan hale geliyor. İntikam hırsıyla yanıp tutuşan Ömer, ne yapacak? Hepsi bu akşam Cesur Yürek'te...

Cesur Yürek 8. bölümünde Ömer'in acı günü!

Cesur Yürek'te aksiyon dolu sahneler izleyicileri ekran başına topluyor. Cesur Yürek'in 8. bölümü için 2 ayrı fragman yayınlandı. Babası öldürülen Ömer intikam yemini ederek neler yapmayı planlıyor. Acısından dolayı daha fazla kinlenen Ömer başarılı olabilecek mi? Cesur Yürek bu akşam Show TV'de olacak.

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği Cesur Yürek dizisinin başrollerini; Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor. Cesur Yürek Perşembe akşamları saat: 20:00'de Show TV'de.

CESUR YÜREK 8. BÖLÜM FRAGMANI


CESUR YÜREK 8. BÖLÜM FRAGMANI


CESUR YÜREK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer kendisine kurulan tuzaktan nasıl kurtulacak? Varol Kalaycı'nın masaya getirilmesini istemeyen Harbi, Ömer'i öldürmek için büyük bir eylem planlar. Varol'un itirafları masadakiler için şok etkisi yapar. İçlerindeki haini bulmak için şüphe ettikleri herkesi öldüreceklerdir.

Diğer yandan Varol'un alınması Rus'ları harekete geçirir. Psikopatlığıyla bilinen Bozdoğan kardeşler Ömer'i tehdit ederek kendilerine biat etmesini isterler. Ömer ve Bozdoğanlar arasında başlayan savaşa masadakiler de dahil olur. Tatar ve Harbi'nin aracılığıyla bir araya gelen Ömer ve Bozdoğanlar uzlaşmak yerine bedeli çok ağır olacak bir savaşın fitilini yakacaklardır.

Haberin Devamı