Gazete Vatan Logo

Çanakkale Gelibolu'da maki yangını ormana sıçradı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Kavakköy köyünde bulunan makide saat 17.30 sıralarında çıkan yangın, rüzgârın etkisiyle kısa sürede büyüyerek ormana sıçradı. yangın havadan ve karadan yapılan müdahalenin ardından kısmen kontrol altına alındı.

Çanakkale Gelibolu'da maki yangını ormana sıçradı

Gelibolu'ya bağlı Kavakköy köyünde bulunan makide saat 17.30 sıralarında yangın çıktı. Henüz nedeni belli olmayan yangın rüzgârın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Alevlere Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 3 ilk müdahale aracı, 20 arazöz, 11 su ikmal aracı, 3 dozer, 3 helikopter, 2 uçak, 3 treyler ve toplamda 170 personel ile müdahale başlatıldı. Alevlerin kontrol altına alınması için ekipler karadan ve havadan çalışmaları sürdürülüyor. 

YANGIN ORMANA SIÇARDI

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Kavakköy köyünde bulunan makide saat 17.30 sıralarında çıkan yangın, rüzgârın etkisiyle kısa sürede büyüyerek ormana sıçradı. Alevlerin kontrol altına alınması için ekipler çalışmalarını sürdürülüyor.

YANGIN KISMEN KONTROL ALTINA ALINDI

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Kavakköy köyünde bulunan makide çıkan ve ardından alevlerin ormana sıçradığı yangın havadan ve karadan yapılan müdahalenin ardından kısmen kontrol altına alındı. Havadan müdahalenin sona erdiği yangınla ilgili kara ekiplerinin söndürme çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı