Gazete Vatan Logo

Çalışmayı 22 kişi hazırladı

TÜSİAD’ın dün kamuoyu ile paylaştığı çalışma, yeni Anayasanın beş önemli boyutunu ele almak üzere, akademisyenler ve kanaat önderlerinin katılımıyla 2 Kasım 2010 - 1 Mart 2011 tarihleri arasında düzenlenen yuvarlak masa toplantılarında yapılan tartışmalardan çıkan sonuç raporlarını ve bu toplantıların eş koordinatörlüğünü üstlenen Prof. Dr. Ergun Özbudun ile Prof. Dr. Turgut Tarhanlı’nın yorum ve değerlendirme raporunu içeriyor.

TÜSİAD’ın yeni anayasa önerisiyle ilgili gerçekleştirilen yuvarlak masa toplantılarının 22 katılımcısı ise şu isimlerden oluşuyor:

Prof. Dr. Sibel İnceoğlu, Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, Prof. Dr. Ergun Özbudun, Prof. Dr. Mithat Sancar, Yrd. Doç. Dr. Abdullah Sezer, Prof. Dr. Turgut Tarhanlı, Prof. Dr. Nur Vergin, Prof. Dr. Serap Yazıcı, Dr. Hasan Ersel, Prof. Dr. Ersin Kalaycıoğlu, İlter Türkmen, Doç. Dr. Sultan Uzeltürk, Dr. Müge Ayan Ceyhan, Prof. Dr. Ali Çarkoğlu, Dr. Tarık Ziya Ekinci, Ümit Fırat, Fikret Toksöz, Prof. Dr. Mehmet Salih Yıldırım, Prof. Dr. İştar Gözaydın, Prof. Dr. Arus Yumul, Av. Kazım Genç ve İvo Molinas.”

Haberin Devamı