Gazete Vatan Logo

Bu yıl vaizli tatiller moda!

Muhafazakar kesime hizmet veren otellerde, "vaizli promosyon" furyası esiyor. 5 yıldızlı oteller ve tatil köyleri, İslami camianın en etkin konuşmacılarının sohbet programlarıyla müşteri çekmeye çalışıyor

İslami kesime alternatif tatil imkanı sunmak için kurulan oteller, birinden ilginç promosyonlarla müşteri avına çıktı. Geçtiğimiz yıllarda, "Otelimizde kesinlikle alkol bulunmamaktadır" ve "Kadınlara özel havuz" gibi tanıtımlarla müşteri çeken bu oteller, bu sene "Vaizli promosyon" devri başlattı.

Club&Hotel Karaburun
Gönül dostu ve kendini arayan adam
Muhafazarların en gözde otellerinden biri olan Club&Hotel Karaburun, "vaizli promosyon" modasını Star TV'de yayınlanan "Dosta Doğru" programının sunucusu Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu'yla başlattı. 25 Mayıs'tan itibaren oteldeki programlarına başlayan Nihat Hatipoğlu'na gösterilen ilgi şaşırtıcıydı.

Vaaz top 10
Hazreti Muhammed'i ve sahabelerini anlattığı vaaz kasetleri "İslami Top 10"un çok satanlar listesinde olan Hatipoğlu, 1 Eylül'e kadar değişik aralıklarla 6 kez sohbet toplantısı yapacak. Hatipoğlu'yla başlayan "vaaz promosyonu" tutunca bu kez baskı rekorları kıran "Kendini Arayan Adam" adlı kitabın yazarı Halit Ertuğrul'la anlaşmaya varıldı. Ertuğrul da, Temmuz'un 10'uyla 15'i arasında konferanslar verecek.

Şah Inn Otel
Alkol yok mescit var
Özellikle Almanya'daki muhafazakar gurbetçilere hitap eden, Alanya'daki Şah Inn Otel'in tanıtım broşürlerinde şunlar yazıyor: "Şah Inn Süit Hotel'de alkol kesinlikle bulunmamaktadır. Hanımlara özel yüzme havuzu, mescidi ile birlikte size rahat bir yaz tatil imkanı sunmaktadır."

Demirtaş Huzur Otel
Cuma namazları için İmam
Yine muhafazakar kesime hitap eden Alanya'daki Demirtaş Huzur Otel, mesciti, kadın ve erkeklere özel yüzme havuzları ve imamlı gazete ilanları veriyor.

Didim Caprice Otel
Mahsun da promosyon
Didim Aydın'daki Caprice Otel ise bu yıl klasik çizginin dışında farklı bir promosyon tercihiyle dikkati çekti. Kadınlara ve erkeklere özel ayrı plaj ve havuz seçenekleri sunan Caprice Otel, Mahsun Kırmızıgül, Berdan Mardini ve Hüner Coşkuner gibi isimlerle öne çıktı.

Altınoluk Beyaz Otel
Yeşil popçu Mikail sizlerle
Altınoluk'taki Beyza Otel ise 'yeşil pop' rüzgarının estiği yıllarda yaptığı dini içerikli ezgilerle muhafazakar hayran kitlesi oluşturan "Mikail"i sahneye çıkarıyor.

Haberin Devamı