Gazete Vatan Logo

Bordo bereli Kuvvacı Komutan(!) ŞOV

Canlı yayında şov yaptı. İşte izleyenleri şaşkına çeviren programdan çarpıcı kesitler.

VİDEO-1 İÇİN TIKLAYIN

VİDEO-2 İÇİN TIKLAYIN


VİDEO-3 İÇİN TIKLAYIN


VİDEO-4 İÇİN TIKLAYIN



VİDEO-5 İÇİN TIKLAYIN

Kuvayi Milliye Derneği'nin (KMD) Genel Başkanı Fikri Karadağ'ın, teşkilat başkanı Hüseyin Görüm, daha önce 'silah üzerine yemin' ve 'Kuvvacı nikahı' ile gündeme gelmişti. Görüm daha sonra kendisine cennetten bir yaprak geldiğini iddia ederek yanındaki iki kişiyi Hz. İsa ve Hz. Musa olarak tanıtmıştı.

SAPKIN 'BORDO BERELİ' KOMUTAN(!)

Bordo beresi ve ilginç açıklamaları ile gündeme gelen Gördüm, bu kez de Star Tv'de yayınlanan 'Orada Neler Oluyor' programına katıldı. Programın diğer konukları ise kendisini 'Gelecek Mühendisi' olarak tanıtan medyum Metin Sırma ve ilahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'dı.

'Bordo beresi' ile programa katılan Hüseyin Görüm burada da çılgın fikirlerini savundu ve sık sık medyum Metin Sırma ile tartıştı. Tartışmaları şaşkınlık içinde izleyen Zekeriya Beyaz ise iki konuğunda tedaviye muhtaç olduklarını söylemekle yetindi.

HZ. İSA STÜDYO'DA(!)

Bordo bereli Kuvvacı Hüseyin Görüm'ün Hz. İsa(!) olarak tanıttığı kişi de programın çekildiği stüdyoya elinde Kur'an'ı Kerim'le geldi. Stüdyoya gelen bu şahıs elindeki kılıcı güvenliğe vermek istemedi. Ancak Görüm'ün talimatı üzerine kılıcını teslim etti! Kuvvacı 'bordo bereli' Hüseyin Görüm, kendisi ile ilgili suçlamalar karşısında sık sık "Allahım, yaratan Allahım. Sen bunları aydınlat" dedi.Görüm kendisinin Hz. Musa dediği kişinin 1973 yılında Kadıköy'de doğduğunu iddia etti. Görüm, sözde Hz. İsa'nın marangoz, Hz. Musa olarak tanıttığı kişinin ise tesisatçı olduğunu öne sürdü!

Haberin Devamı