Gazete Vatan Logo

Boğaz köprülerinde İBB trafik durumu canlı takibi!

İBB trafik durumu canlı olarak izlenebiliyor. İBB trafik durumunu kolayca takip edebilmek için uygulamalar gerçekleştirilmiştir. İBB trafik durumu hakkında bilgi sahibi olmak güzergah belirmede çok işimize yaramaktadır.

Boğaz köprülerinde İBB trafik durumu canlı takibi!

Otomotiv sektörü yeni sistemler geliştirilmesi ile günden güne yeni araçlar üretmektedir. Bu araçlar yeni sistemler ile son sistem olarak üretilmektedir. Bu durumda alımcı gücü iyi olmayan insanların ikinci el araç satın alma olanaklarını arttırmaktadır. Bu iki durumda ülkemizde araç nüfusunun artmasına sebep olmaktadır. Araç nüfusunun artması ise beraberinde belirli sorunları ve problemleri getirmektedir. Bireysel araç kullanımının en büyük zararlarından biride uzun trafik kuyruklarıdır. Bu trafik kuyruklarının en çok yoğun olduğu kısımlar ülkemizde büyük şehir ve iş olanakları geniş olan şehirlerdir. Herkesin bireysel olarak araç kullandığı saatler mesai başlangıcı, mesai bitişi ve hafta sonları olarak kayda geçmektedir. Bu zaman dilimleri içerisinde vatandaşlar için büyük çile olan trafik kuyrukları bitmek bilmemektedir. Ancak mesai saat bitişi ve çıkışı için vatandaşlar kendilerince bir çözüm üretmişlerdir. Mesela mesai saatleri başlamadan 1-2 saat önce vatandaşlar yola çıkarak iş yerlerine sıkışıklık olmadan ulaşmaya çalışmaktadır. Bu durumların en çok yaşandığı ilimi Türkiye’nin hatta dünyanın gözde illerinden biri olan İstanbul ilimizdir.

Haberin Devamı

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Avrupa ve Asya kıtası arasında yüzeysel bağlantı olan İstanbul ili nüfus yoğunluğu sebebi ile her milletten insanı bünyesinde barındırmaktadır. İnsanların çoğu köprüler ile ulaşımlarını sağladığı için en çok trafik kuyrukları köprülerde ulaşmaktadır. Bu yoğun trafiğin üzerine işe gitmek ya da ulaşımı sağlamak bir hayli güç duruma gelir. Bunun için evden çıkmadan önce haberlerden İBB trafik durumu hakkında bilgi alabiliriz. Ancak sabahları İBB trafik durumunu öğrenmek için yeterli zamana sahip olamayabiliriz. Bunun için haberleri izlemeden de İBB trafik durumunu öğrenmek isteriz. Bu ise artık mümkündür. Gazete ve televizyonları kontrol etmeden bizler İBB trafik durumlarını kolayca takip edebiliriz. İBB trafik durumu hakkında işte bu şekilde en detaylı bilgilere ulaşabiliriz. İBB trafik durumunu kontrol edebilmeniz için ise sizler kolayca interneti kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Artık içerisinde en güncel ve en yeni haberleri bulunduran internet sistemi sayesinde bizler ne zaman istersek İBB trafik durumunu öğrenebiliriz. İBB trafik durumu hakkında genel yargılara ulaşmak istiyorsak internetimizi kullanabiliriz. Arabaya bindiğimizde daha aracı çalıştırmadan hemen iki dakika içerisinde cep telefonlarımızdan internet ile olan erişimimizi sağladıktan sonra bizler İBB trafik durumuna bakarak hareket edebiliriz. Hangi yolda kaza olmuş, hangi yolda çalışma var bunları öğrenerek ulaşımımızı yapacak olduğumuz yolları önceden tercih edebiliriz. İBB trafik durumu hakkında işte bu kadar kolay bilgi sahibi olabiliriz. Bunun yanında İBB trafik durumunu öğrenip hangi yoları kullanmamanız gerektiğini de kolayca öğrenebilirsiniz. İBB trafik durumunu öğrendikten sonra az da olsa sizler daha kolay bir şekilde farklı yolları kullanarak ulaşımınızı daha kısa bir süre zarfı içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Her ne zaman isterseniz İBB trafik durumu için en güncel bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı