Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı'nın 15. bölüm fragmanında Su gitmekten vazgeçiyor!

Bodrum Masalı heyecanlı olaylarıyla dün akşam ekranlara geldi. Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde Su'yun Kelebek'in elini tutması ve gitmekten vazgeçmesiyle Faryalı'da ne yapacağını şaşırdı. Bu durum Faryalı ve Yıldız aşkında bir etki yapacak mı? Hepsi Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde...

Bodrum Masalı'nın 15. bölüm fragmanında Su gitmekten vazgeçiyor!

Bodrum Masalı'nın dün yayınlanan son bölümünde Ateş ve Aslı'nın öpüşmesi damgayı vurdu. Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde ise Kelebek ve Su öpüşmek için yakınlaştı. Peki çiftler arasındaki durum nasıl ilerleyecek? Tüm gelişmeler Pazar akşamı Bodrum Masalı'nda olacak.

Yapımcılığını TMC Film – Erol Avcı’nın, senaristliğini Başar Başaran, Emre Özdür üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, başrollerini ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmi Cem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Ezgi Şenler ve Bora Cengiz'in paylaştığı Bodrum Masalı dizisi 15. yeni bölümüyle 4 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'da Kanal D'de.

BODRUM MASALI 15. BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI 14. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bodrum Masalı son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Bodrum Masalı'nın 14. bölümünde; Alara'nın planında beklenmedik bir gelişme yaşanıyor! Evren, Faryalı’yı kurduğu tuzağa çekmiş, ondan hesap sormayı planlamaktadır ancak işler umduğu gibi gelişmeyecektir. Ateş, Aslı ve Kelebek, Su’nun hayalini gerçekleştirmek üzere Cahit’in inşaatından malzeme indirmiş ama yakalanmışlardır. Onları izleyen bir çift göz daha vardır. Alara ise, planlarını bozmak için harekete geçildiğinden habersiz zaferine hazırlanmaktadır. Gözde, Evren’in Yıldız’a dönüşüne bozulmuştur. Evren’i affetmemeye bu kez kararlı görünmektedir. Peki Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı