Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 7. yeni bölümde Yıldız, Evren'den boşanmaya karar veriyor!

Bodrum Masalı yeni sezonda Kanal D ekranlarının başarılı yapımları arasında gösteriliyor. Sevilen dizi Bodrum Masalı’nın 7. Yeni bölümünde Yıldız, Evren’den boşanma kararı alıyor. Bodrum Masalı heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

Bodrum Masalı 7. yeni bölümde Yıldız, Evren'den boşanmaya karar veriyor!

Kanal D ekrnalarından izleyicilerle buluşan Bodrum Masalı’nın 7. Yeni bölümünde Yıldız, Evren'den boşanma kararı alıyor. Bu kararı öğrenen Su babasıyla konusuşunda ortalık karışıyor. Bodrum Masalı heyecan dolu bir bölüm ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İşte Bodrum Masalı’na dair merak eilen soruların cevapları…

BODRUM MASALI 7. BÖLÜM 2. FRAGMAN

BODRUM MASALI 7. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Plajın açılış partisinde Yıldız, Evren’den boşanma kararını Faryalı’ya söylerken Su duyar ve çok öfkelenir. Kelebek’in alacaklıları partiyi basar, Cenk ise Su’nun gözüne girmek için bu fırsatı değerlendirmek ister. Aslı ile Ateş’in yakınlaşmasından rahatsız olan Alara, bu durumu değiştirmek için Yiğit ve Aslı’nın arasını yapmaya karar verir.

Bu arada Yıldız’ın bakımını üstlendiği İpek’in hastaneden zorla çıkarılacağının haberi gelir, Faryalı durumu düzeltmeye çalışır. Gözde-Gönenç ilişkisinden rahatsız olan Evren, bunu bozmak için Cahit ve Uzay’la beraber plan kurar. Onları engellemek isteyen Ateş ve Aslı, Uzay’ın planını engellemek için harekete geçerler. Evren ve Gözde’nin büyük sırrı açığa çıkma tehlikesine girer.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 7. BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cenk ve Uzay’ın girişimi ile plajdaki kafe hayali suya düşen Ateş, Su, Kelebek ve Aslı, hayallerini gerçekleştirmek için Faryalı’dan yardım isterler. Buldukları çözüm oldukça tehlikelidir ancak gençler yine de çabalayacaklar, sonuna kadar deneyeceklerdir şanslarını. Su, Cenk’e dargındır. Kelebek ise onu istemeden kırmıştır ve gönlünü almaya çabalamaktadır. Su, Cenk’in kendisine yalan söylemesi üzerine hayatında yalan istememektedir artık.

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Babasının yalanını annesine itiraf etmesi, Yıldız’ı Evren’in yalanlarını ortaya çıkarmak için harekete geçirir. Yıldız ve Evren’in arasının açılmasını arzu eden Gözde, Yıldız’ın gerçekleri öğrenmesi için harekete geçer. Bu uğurda Gönenç ile yakınlığını da kullanır. Evren hem Yıldız’dan gerçekleri saklamak hem de Gözde’yi kaybetmemek için çabalamaya başlar.

Haberin Devamı