Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 34. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Başrollerini güzel oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam ile Timuçin Esen’in paylaştığı Bodrum Masalı, Kanal D ekranlarının çok sevilen dizilerinden biri. Genç ve olgun kuşağın bir araya geldiği dizide; yarım kalan aşkların devam etme mücadelesi, yeni aşkların filizlenmesi, yalanlar, oyunlar, ihtiraslar… Bodrum Masalı geçen sezondan beri devam eden ve sağlam bir izleyici kitlesine sahip olan bir dizi bu akşam 34. bölüm ile ekrana gelecek.

Bodrum Masalı 34. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Bodrum Masalı 34. Bölümde Neler Olacak?

Bol heyecanlı geçen bir bölümün ardından Bodrum Masalı 34. Bölümün fragmanı da yayınlandığında ; Kelebek ve Ateş’in birlikte büyük bir işe giriştikleri görülüyor. Evren’in rehin tutulması yüzünden oldukça endişelenen Ateş, babasını kurtarmak istiyor. Fakat bu işi tek başına yapamayacağını anlıyor ve Kelebekten yardım alıyor. İkisinin de gücü buna yetmeyince devreye Faryalı giriyor. Faryalı’nın yardımları ile Evren kurtarılmaya çalışıyor. Bunu öğrenen Aslı ise çok korkuyor. Bora ise Evren’i bırakmama niyetindedir.

BODRUM MASALI BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Bodrum Masalı yeni bölümünde Evren kurtulacak mı? Bora ve Maya arasında neler olacak? Faryalı istemese de Evren’i kurtarabilecek mi? Tüm olanlara rağmen Yıldız ve Faryalı aşkı devam edecek mi? Tüm bu soruların cevaplarını Bodrum Masalı 34. Bölümde bulacaksınız! Bodrum Masalı 7 Mayıs Pazar günü 20.00’de özetsiz olarak Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 33. Bölümde Neler Oldu?

Faryalı iki kadın arasında kalmaktan çok sıkıldı. Bu yüzden herkesi yüzleşmesi ve eteğindeki taşları dökmesi için Yıldız ve Maya’yı yemekte bir araya getirdi. Bu durumdan ikisinin de haberi yoktu. Haliyle bu habersiz karşılaşmaya tepki verdiler. Ama Faryalı umursamadı. Bir yanda kızının annesi olan Maya diğer yanda da sonsuz aşkı Yıldız’a ne söylemek istiyorsa söyledi. İçindeki tüm duyguları ifade eden Faryalı, istediği kadar rahatlayamadı. Yıldız’ı duygularının hala taze ve gerçek olduğuna yemekte inandıramadı. Sonra pes etmedi. Bir kez daha Yıldız ile buluşup her şeyi yüzüne karşı söyledi. Yıldız ise hala Maya’nın varlığından dolayı rahatsızdı. Aslı ise babasının annesi ile tekrar bir araya gelmesini istedi.

Bora ise iyiden iyiye kendini Maya’ya kaptırmıştı. Maya ise bu durumdan hem memnun hem değildi. Çünkü Faryalı ile olan durumunun kesinlik kazanmasını bekledi. Diğer yandan Kelebek ve Ateş birlik oldu ve Evren’i kurtarmaya çalıştılar. Bora ise onu vermeye niyetli değildi. Ateş’in babasını kurtarmaya çalıştığını haber aldığında; bir karar ile Evren’i ülkeden göndermeye karar verdi.

Haberin Devamı