Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 31. Bölüm Fragmanı – Ateş’ten Aslı’ya Şok Teklif

Bodrum Masalı dizisinin 60 dakikalık 30. bölümü Kanal D ekranlarında izleyenler ile buluştu. Dizinin son bölümünün bitiminden sonra takipçileri heyecanla yeni bölüm olan 31. bölümde neler olacağını beklemeye başladı. Bodrum Masalı dizisinin 31. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin yeni bölümüne Ateş’in Aslı’ya yapacağı teklif damga vuruyor. Bodrum Masalı yeni bölümü ve 31. bölüm fragmanı hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bodrum Masalı 31. Bölüm Fragmanı – Ateş’ten Aslı’ya Şok Teklif

Yayınlanan heyecan dolu 30. bölümün ardından Bodrum Masalı dizisinin 31. bölüm fragmanı da seyircileri ile buluştu. Bodrum Masalı dizisinin yeni bölüm fragmanında herkes Ateş’in Aslı’ya yapacağı sürpriz teklifi konuşuyor. Ateş Aslı’yla arasını düzeltmesinin ardından Aslı’ya önemli bir teklifte bulunuyor. Acaba bu özel teklife Aslı’nın cevabı ne olacak? Bu sorunun cevabı dizinin 31. bölümünde saklı!

BODRUM MASALI BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Ateş ile Aslı arasında oldukça özel şeyler yaşanırken Faryalı da Yıldız ile planlar yapmaya başlıyor. Ancak Faryalı, Yıldız ile arasında çok önceden bir şeyler yaşanması gerektiğini düşünüp geç kaldığını hissediyor ve bunun yüzünden büyük bir rahatsızlık hissediyor. Yıldız da bundan sonra geleceği düşünmek istiyor.

Bodrum Masalı dizisinin yeni bölümünde ekranlara Ateş’in aldığı önemli karar gelecek. Ancak bu noktadan sonra son söz Aslı’nın olacak. Aslı’nın Ateş’in bu önemli teklifine ne gibi bir cevap vereceği merak konusu.

Bodrum Masalı 31. bölümü ile 9 Nisan Pazar günü 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyenleri ile buluşacak!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı Dizisinin 30. Bölümünde Neler Olmuştu?

Bodrum Masalı dizisinin yayınlanan son bölümü olan 30. Bölümünde Ateş ve Aslı ilişkisi büyük bir tehlikeye girmişti. Çünkü Aslı, tam rahata erdiğini düşünürken Ateş ve Lal’i beraber görmüştü. Bunun üzerine Aslı’nın Ateş’e duyduğu sonsuz güven bir anda yıkılmıştı. O yüzden Aslı kendini bu ilişki hakkında artık bir karar vermek zorunda hissetmeye başlamıştı. Maya da Aslı’yı sürekli olarak Atina’ya davet ediyordu. Aslı hayatı ile ilgili önemli kararlar alacağı sırada Ateş de Aslı’yı tekrar kazanabilmek için yeni bir plan içine girmişti.

Su da Cenk kendisini aldattıktan sonra artık aşka karşı güvenini iyiden iyiye kaybetmişti. Fakat onun güvenini yeniden kazandıracak şey de Kelebek ile aralarındaki aşk ve ilişki olmuştu. Ancak ağabeyi Ateş’in Lal ile öpüşmesi herkesin olduğu kadar Su’nun da aşka olan güvenini oldukça derin bir şekilde sarsmıştı. Su her ne kadar Kelebek’e güvenmek istese de ortaya çıkan bir kızdan dolayı tekrar problemler yaşamaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Bora da bir yandan Faryalı’yı Bodrum’dan göndermenin yollarını arıyordu. Bunun için Bora da harekete geçmişti. Bora Faryalı’yı Bodrum’dan göndermek için Faryalı ile Yıldız ilişkisini kullanmıştı. Öte yandan Gözde sırrını herkesten saklamaya devam ediyordu. Bunun yanı sıra Gözde tekrar yeni bir plan hazırlığına girişmişti.