Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 28. bölümünde Aslı annesiyle karşılaşıyor!

Bodrum Masalı 28. bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde Aslı annesi Maya ile karşılaşıyor, peki bundan sonra olayların seyri nasıl değişecek. Faryalı ile Yıldız arasındaki yakınlık bozulacak mı? Bodrum Masalı bu akşam...

Bodrum Masalı 28. bölümünde Aslı annesiyle karşılaşıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı'nda Aslı'nın annesi Maya ile karşılaşma anı izleyicilere duygusal anlar yaşatacak. Bodrum Masalı'nda Faryalı'dan uzaklaşan Yıldız Evren için yeni fırsat oluşturacak. Maya ile Faryalı'nın yıllar sonra karşılaşması olayların seyrini nasıl değiştirecek. Bodrum Masalı Pazar akşamları Kanal D'de...

BODRUM MASALI 28. BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI 28. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BODRUM MASALI 28. BÖLÜM ÖZETİ

Bodrum Masalı 28. Bölüm'de; Bora'nın, Maya'ya olan ilgisi artıyor; Lal'in bu durumdan rahatsız olduğunu anlayan Evren bunu kullanmaya çalışıyor!

Aslı, annesi Maya ile tanışır. Bu tanışma iki taraf için de hem mutluluk verici hem de sarsıcı olur. Bu tanışma sadece Maya ve Aslı'yı değil, herkesin hayatını etkileyecektir. Yıldız’ın doğum günü gelmiştir. Onca sene ayrı geçirdikten sonra bu özel günü, Faryalı ile ilk defa birlikte kutlayacaklardır. Ancak Faryalı’ nın hayatındaki dalgalanma, Yıldız ile ilişkilerine de yansır ve Maya’nın varlığı ikili arasına girmeye başlar.
Bora, Maya’yı tanıdıkça onunla daha da ilgilenmeye başlamıştır. Lal bu durumdan rahatsızdır. Üstelik Evren, Lal’i avucunun içine almış, Bora’nın sırlarını öğrenmek için onu sıkıştırmaktadır. Bora ile Faryalı arasındaki düşmanlık, Maya’nın varlığı ile daha da bilenir. İki adam kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelir.

Haberin Devamı