Gazete Vatan Logo

Bedelli askerlik başvuruları ne zaman sona erecek? 4. celp dönemi...

Bedelli askerlik başvuruları 3 Ağustos'ta başladı, peki hangi tarihte son bulacak? Diğer yandan silah altına alınmayı bekleyen vatandaşlar bedelli askerlikte 4. celp döneminin ne zaman olduğunu merak ediyor ve gündemde sıkça araştırıyor.

Bedelli askerlik başvuruları ne zaman sona erecek? 4. celp dönemi...

Bedelli askerlik gündemde sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor. Bedelli askerlik başvuruları E-devlet üzerinden yapılmaya tüm hızıyla sürerken 4. celp tarihi de merak edilmeye başlandı. İşte konu hakkındaki detaylar...

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

3 Ağustos'ta başlayan Bedelli askerlik başvuruları 3 Kasım'da sona erecek. 3 Kasım tarihine kadar başvurularını tamamlayıp ödeme işlemlerini yapmayan adayların 3 Kasım tarihine kadar süresi bulunuyor. Bedelli askerlik başvurusu için adaylar öncelikle E-devlet üzerinden başvurularını gerçekleştikten sonra belirlenen ücreti yatırıp askerlik şubelerine işlem dekontları ile gittikleri takdirde başvurularını tamamlayabiliyor. Peki Bedelli askerlik 4. celp tarihi ne zaman belli olacak?

BEDELLİ ASKERLİK 4. CELP TARİHİ HAKKINDA

Bedelli askerlik 4. celp tarihi için adayların meraklı bekleyişi sürüyor. Başvuru işlemlerini tamamlayıp ücretlerini yatıran ve ilk üç celp döneminde kendine yer bulamayan adaylar Bedelli askerlik 4. celp tarihini araştırmaya devam ediyor. Bedelli askerlik başvuru tarihi için son gün olan 3 Kasım'ın ardından Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından belirlenecek olan celp dönemlerine göre adaylar silahaltına alınmaya devam edecek.

Haberin Devamı