Gazete Vatan Logo

Bakan Yanık'ın korumaları kaza yaptı: 3 polis yaralı

Tokat'a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın koruma ekibinin otomobili, elektrik direğine çarpıp, tarlaya devrildi. Kazada 3 polis memuru, yaralandı. Bakan Yanık'tan ilk açıklama geldi. Yanık, "Çalışma arkadaşlarımız şuan hastanede müşahede altında. Çok şükür hayati tehlikeleri yok. Konuyla yakından ilgilenen sağlık çalışanlarına ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum." dedi. 

Bakan Yanık'ın korumaları kaza yaptı: 3 polis yaralı

Bir dizi programa katılmak üzere Tokat'a Samsun yönünden gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın korumalarının bulunduğu 34 HP 2587 plakalı otomobil, Turhal yolu Güzeldere köyü yakınlarında, yağmurla kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Elektrik direğine çarpan otomobil, yol kenarındaki mısır tarlasına devrildi. Kazada 3 koruma görevlisi polis memuru yaralandı. Yaralı polisler, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulanslarla Tokat Devlet Hastanesi ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 

 BAKAN YANIK'TAN İLK AÇIKLAMA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bugün Tokat'ta polis memurlarımızın bulunduğu araç maalesef trafik kazası geçirdi.


Çalışma arkadaşlarımız şuan hastanede müşahede altında. Çok şükür hayati tehlikeleri yok. Konuyla yakından ilgilenen sağlık çalışanlarına ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum." dedi.