Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında neler var? - 14 Nisan Cuma akşamı

ATV’nin Cuma günkü yayın akışında ekranların en çok takip edilen dizilerinden biri olan Aşk ve Mavi yepyeni bir bölümle devam edecek. Bu haftanın yayın akışında saat 20.00’de yer bulan Aşk ve Mavi’nin 23. bölüm 2. fragmanında Ali’den şok bir itiraf geliyor. 23. bölüme dair detaylar ise haberimizin devamında!

ATV yayın akışında neler var? - 14 Nisan Cuma akşamı

ATV’nin en sevilen dizilerinden biri olan Aşk ve Mavi 23. Bölüm yeni fragmanıyla birlikte heyecanlı bir şekilde devam edeceğe benziyor! Aşk ve Mavi dizisi her hafta ATV ekranlarında Cuma günleri saat 20.00’de sizler için devam ediyor! Yeni bölümde Mavi’nin hafıza kaybı ve Ali’nin itirafı bölüme damga vuracak gibi gözüküyor! İşte 23. Bölüme dair detaylar…

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gülizar’ın ölümünün ardından herkes üzülmektedir. İsmet ve Pembe Gülizar’ın ölümü ile birlikte yakınlaşmak isteseler de karşılarında Hasibe tehlikesi yer almaktadır. Diğer yandan Ali’den boşanarak İstanbul’a yerleşmek isteyen Mavi’nin yapmış olduğu tüm hesaplar geri tepince geri atmak zorunda kalmıştır.

Zira Ali, Hasibe ile birlikte bir plan yapmış ve Mavi’nin gitmemesini sağlamıştır. Mavi ve Hasibe’nin yapmış olduğu kazanın ardından Mavi hayatındaki her şeyi unutmuştur. Bu nedenle de aşkına sahip çıkmaya karar vermiştir. Mavi hamiledir. Ömer, Mavi’nin hafızasını kaybettiğini öğrenir öğrenmez geçmişini hatırlayabilmesi için ona yardım etmeye çalışsa da karşısına Ali çıkmıştır. Ali ve Mavi oldukça mutludur ve Ali, Mavi’ye gerçekleri anlatacaktır. Cemal’in etrafındaki çember ise giderek daralır. Mavi gerçekleri öğrendiği zaman polise gidecektir. Bunu bilen Cemal, Ali’ye engel olmak isteyecektir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mavi, annesinin ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrendiği için İstanbul’a gitmekten vazgeçmiştir. Ömer ise Ali ve Mavi’nin ayrılmasından dolayı oldukça mutludur. Fatma okulda fenalaşmıştır. Ömer Fatma’yı alıp evine götürür. Böylece Ömer ve Ali arasındaki tartışma başlamıştır. Ömer, Mavi’nin bu konakta kalması istemez ve buna karşı çıkar. Hasibe’de Ömer’i sert bir dille ikaz etmiştir. Fakat Ömer, iki aileyi birbirine düşürebilmek adına elinden geleni ardına koymaz. Cemal gelip Ömer ile tartışmaya başladığında ise ortalık bir kez daha birbirine girmiştir.

Fatma’nın okulda fenalaşmasının ardından hamile olduğu ortaya çıkmıştır. Ömer, Fatma’nın hamile olduğunu öğrense de Fatma bu gerçeği saklamak istemektedir. Ömer, öğrendiği bu gerçeği herkese anlatacak mıdır? Fatma, Cemal’den bebek beklediğini herkese söyleyecek midir? Safiye, Fatma ve Cemal arsındaki ilişkiyi öğrenince neler olacaktır? İlyas, Hasibe’nin hasta olmadığını öğrenecektir. Bunu öğrenen İlyas, Fazıl Bey’in karşısına çıkar ve Hasibe’nin hasta olmadığını söyler. Mavi, İlyas’ın tepkisine oldukça sert bir şekilde karşılık verir. İlyas ise Hasibe’nin oyun oynadığını ve gerçekleri bir bir açığa dökmek istediğini dile getirir.

Haberin Devamı

Mavi ise annesinin hasta olmadığı konusunda duydukları karşısında şüpheye düşer. Acaba İlyas doğruyu mu söylemektedir? Refika ise Hasibe’nin yalandan hasta olduğunu öğrendiğinde konak bir kez daha savaş alanına dönmüştür.