Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 1 Mayıs Pazartesi

ATV kanalının vazgeçilmez dizilerinden birisi olan Kırgın Çiçekler yayın akışında Pazartesi akşamları yer buluyor. Her bölümde ayrı heyecan yaratan sahneleriyle birlikte büyük bir hayran kitlesine ait olan Kırgın Çiçekler dizisinin 82. Bölümüne ait yeni fragman yayınlandı. Son bölümde Kemal, Kader’i rehin aldıktan sonra ortadan kaybolmuştu. Yeni bölümde ise neler olacağı yavaş yavaş belli olmaya başladı.

ATV yayın akışında bugün neler var? – 1 Mayıs Pazartesi

Kırgın Çiçekler dizisinin 82. Bölümüne ait yeni fragman yayınlandı. Hem oyuncu kadrosu ile hem de verdiği hüzün ile akıllarda kala bir dizi olan Kırgın Çiçekler dizisinin bu haftaki bölümü de heyecanlı olacağa benziyor. Birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı dizinin bu haftaki bölümünde Kemal’in nereye kaybolduğu anlaşılmaya çalışılıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kemal, Büşra’yı serbest bıraktıktan sonra Eylül’ü ve Eylül’ün peşinden gelen Kader’i rehin alır ve ortadan kaybolur. Herkes panik içerisinde Eylül ve Kader’i aramaktadır. Fakat Büşra’nın polis tarafından bulunması ile gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkar.

Zehra, Sadullah’ın ölümünden dolayı Güney’i ve Songül’ü suçlamaktadır ve evin masraflarını da çocuklara yüklemiştir. Songül ve Güney’in ise yiyecekler ve paralı yoktur ve bu yüzden de zor durumdadır.

Nazan ise kolejde hademe olarak işe başlayacaktır fakat bu durum Defne’yi sinirlendirir. Kemal de Eylül’e yeni bir hayat kurabilmek için uzaklara gideceklerini söyler. Eğer karşı çıkarsa Kader ölecektir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eylül, Büşra’yı kurtarabilmek amacı ile Kemal ile görüşmeye razı olmuştur. Kendisine kimsenin engel olmaması için de Serkan’a ve diğerlerine haber vermez. Kemal ise Eylül’ün korktuğunu anlar fakat vazgeçmesini önlemek için de Büşra’yı zarar vermekle tehdit eder.

Serkan ve Meral’in ilk sahne aldığı gecede Feride ve kızlar birlikte onları dinlemeye gider. Songül geri döndüğünde Sadullah’ı baygın bir halde bulur ve nefes almadığını anlayınca şok içinde kalır. Annesi gibi babasını da kaybetmesi karşısında şok yaşamaktadır. Herkes Songül’ün acısına ortak olmaktadır. Bu sırada Eylül de kardeşini kurtarabilmek için Kemal ile iletişime geçmiştir. Hiç kimseye söylemeden onunla görüşmeye gider fakat beraberinde Kader’i de götürür.

Yeni bölüm ve daha fazlası 1 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında!