Gazete Vatan Logo

Arda Ayten 1 milyonluk soruyu açtıracak! Arda Ayten kimdir?

ATV’nin uzun yıllardır ekranlarda olan bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bugün (5 Ekim) milyonluk soru açılacak. Sezon finalinde 1 Milyon TL’lik değerindeki ödüllü soruya ulaşan Arda Ayten, 1 milyonluk soruyu açtırmayı başaracak mı? 1 Milyonluk soruya ulaşan Arda Ayten kimdir?

Arda Ayten 1 milyonluk soruyu açtıracak! Arda Ayten kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster programında yarışmacı ve izleyenler, geçen sezon süre yetmediği için final sorusunu görememiş, soruyu görmek yeni sezonu beklemek zorunda kalmıştı. Ekranların fenomen yarışması Kim Milyoner Olmak İster milyonluk soru ile sezona yeni sunucuyla bugün (5 Ekim) saat 20.00’de ATV’de olacak. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla bu aksam ekranlara gelecek yarışmanın yarışmacısı Arda Ayten ülke gündemine tekrar girdi. Peki Arda Ayten kimdir?

ARDA AYTEN KİMDİR?

19 yaşında olan Arda Ayten, lisans eğitimine Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam ediyor. Kitaplara büyük ilgili olduğunu ifade eden Arda Ayten, yarışmadan kazanacağı parayla daha fazla kitap alıp, okuyacağını söylemişti.

Harcamalarının çoğunu kitaplara yaptığını dile getiren genç yarışmacı, parası olmadığı için sadece 150 kitap okuyabildiğini söyleyince milyonlarca kişinin de takdirini kazandı.

4 kitap yazan Arda Ayten, yarışma boyunca kitaplara olan ilgisinin büyük bir performansa sahne aldığını gösterdi.

Haberin Devamı

Anne ve babası o 4 yaşında iken boşanan Ayten’in babası şimdiye kadar kendisi hiç aramamış. Yarışmadaki bütün sorulara doğru yanıt veren Ayten uzun bir sürenin ardından bir ilki yaşatarak 1 milyon değerindeki soruya ulaştı.

ARDA AYTEN KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMASINDA NE KADAR KAZANDI?

Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten bu akşam 1 Milyon değerindeki final sorusu ile adını "Kim Milyoner İster?" tarihine yazdırmayı başaracak mı? Joker hakkının hepsini kulanan Arda Ayten milyoner olup, olmayacağı merakla beklenitor. Yoksa soruyu açtırmayıp geri mi çekilecek?