Gazete Vatan Logo

Araç Tramer Kaydı Sorgulama Ve Plakadan Trafik Cezası Sorgulama

Araç tramer kaydı sorgulama işlemleri nasıl yapılır? Trafik cezası sorgulaması ve araç tramer kaydı sorgulama adımları için haberimizi okuyabilirsiniz. Tüm araç trafik cezası sorgulama detayları yazımızda.

Araçlar hakkında sunulmuş olan araç tramer kaydı sorgulama ile birlikte araçların eski tarihlerdeki kazaları hakkında bilgi alınabilmektedirözellikle ikinci el araç satın alacak olan kişilerin yapacağı araç tramer kaydı sorgulama ile birlikte araçların durumlarıhakkında kolayca bilgi sağlanabildiği için mağdur duruma düşmeden kazalı araç almaktan kurtulabilirsiniz. Araç tramer kaydı sorgulama üstelik ücretsiz olarak sunulduğu sizler de araç tramer kaydı sorgulama yapabilirsiniz.

ARAÇ SORGULAMA

ARAÇ HASAR SORGULAMA

TRAFİK CEZASI SORGULAMA

PLAKA SORGULAMA

Araç Tramer Kaydı Sorgulama Yapma

Araç tramer kaydı sorgulama yapmak için Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından sunulmuş olan SMS servisinden yararlanmanız gerekmektedir. İlgili servise giriş yaptığınızda ekranda yazan şablonu kullanmanız ve cep telefonunuzdan aynı şekilde mesaj atmanız gerekmektedir. Mesaj attıktan sonra ilgili araç ile ilgili tüm kaza bilgileri SMS olarak size gönderilecektir. Böylece gelen mesaj üzerinden araç hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Araç tramer kaydı sorgulama yapmak için hangi araç için araç tramer kaydı sorgulama yapacaksanız o aracın plakasını yazmanız gerekmektedir. Plakasını yazdıktan sonra ise 5664’e bu mesajı atmanız yeterlidir. Böylece araç tramer kaydı sorgulama işlemleri tamamlanmış olacaktır.

İkinci el araç alımlarında hasar kaydı dışında sorgulayabileceğiniz plakadan HGS trafik cezası sorgulama hizmeti de bulunmaktadır. HGS trafik cezası sorgulama ile yapacağınız işlemler sonucunda kişilerin gerek HGS gerekse de trafikte aldığı cezalar hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Böylecetüm bu cezaların ödenmesini sağlayarak aracı herhangi bir ceza olmamış haliyle satın alabilirsiniz. Yapacağınız hasar kaydı sorgulama ile HGS trafik cezası sorgulama işlemleri sayesinde araçkonusunda kendiniz için tüm olabilecek sorunların olmasını engelleyebilir ve böylece sorunsuz bir şekilde aracınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Hizmetler 4 TL ile ücretlendirildiği için maddi yönden de bir sorun yaşamanız söz konusun olmayacaktır.

Haberin Devamı