Gazete Vatan Logo

Araç Sorgulama İle Tramer Hasar Kaydı Öğrenme

Araç sorgulama yaparak aracınızın tramer kaydını öğrenebilirsiniz. Hasar kaydı durumu hakkında bilgi almak, araç sorgulama hizmetinden nasıl yararlanacağını öğrenmek için detayları araç hasar sorgulama haberimizde bulabilirsiniz.

Trafik Sigortaları Bilgi Merkezi olarak tramer kaydı, bir aracın trafik durumunu öğrenmek için ilk başvurulması gereken kaynaklardan birisidir. Araçların kaza yapıp yapmadığını öğrenmek, kaza olduysa nasıl ve hangi tarihlerde bu kazanın gerçekleştiği hakkında bilgi almak için araç sorgulama yapılması yeterli olacaktır. Yapacağınız bu araç hasar sorgulama işlemleri ile birlikte araç hakkında ihtiyaç duyduğunuz bilgilere ulaşabilirsiniz.

ARAÇ SORGULAMA

ARAÇ HASAR SORGULAMA

TRAFİK CEZASI SORGULAMA

Araç hasar sorgulama konusunda vatandaşların Trafik Sigortaları Bilgi Merkezi üzerinden dahi bilgi alınmak istense, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi üzerinden yararlanması gerekmektedir. Öyle ki hasar kaydı, araç kasko sorgulama gibi tüm durumların tek bir portalda toplandığı Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi, bu konuda size yardımcı olacaktır.

Bu portala giriş yaparak, sigorta ve araçlar ile ilgili online işlemlerden yararlanabileceğiniz gibi araç sorgulama ve tramer hasar kaydına ulaşma konusunda Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi SMS servisinden yararlanmanız gerekmektedir. Bu SMS servisi için ise tüm araçlar için sorgulama yapabilirsiniz. Öyle ki bu SMS servisi olan 5664’e araç plakasını yazarak göndermeniz ile birlikte, aracın durumu hakkında kısa mesaj ile bilgi alabilirsiz.

Haberin Devamı

Bu bakımdan herhangi bir kısıtlama olmadan istediğiniz araç için bu hizmetten yararlanmanız mümkündür. Bu doğrultuda her işlem için 4 TL ödemeniz gerektiğini unutmamanız yarlı olacaktır. Zira birden fazla yapacağınız sorgulamaların toplam ücreti fazla olabilir.Tüm bu bilgiler doğrultusunda online olarak araç sorgulama ile tramer hasar kaydına ulaşmak istediğiniz araç için, bu belirtilen adımları takip edebilirsiniz.

Sizler için cep telefonlarınız üzerinden sunulan bu imkan sayesinde herhangi bir internet bağlantısına ihtiyacınız olmadan, araç başında bu sorgulamayı yapabilirsiniz. Özellikle araba başında pazarlık yaptığınız durumlarda bu hizmet can simidi gibi olacaktır. Böylece araç hasar durumunu öğrenerek aracı alma konusunda da kolay karar verebilirsiniz.

Haberin Devamı