Gazete Vatan Logo

Araç Hasar Kaydı Sorgulama Ve GİB Trafik Cezası Sorgulama Ve Ödeme İşlemleri

Araçlar hakkında araç hasar kaydı sorgulama yapılabilmektedir. Araç hasar kaydı sorgulama ve trafik cezası sorgulama ile ilgili detayları araç sorgulama yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Araçlar için oluşturulmuş online hizmetler sayesinde pek çok konuda bilgi almak mümkündür. Sunulan hizmetler arasında en çok ilgi gören araç hasar kaydı sorgulama olduğu için sizler de araçların hasar durumu hakkında bilgi almak için araç hasar kaydı sorgulama yapabilirsiniz. Yapılacak olan işlemler online olarak sunulduğu için kısa süre içerisinde araç hasar kaydı sorgulama işlemleri tamamlanabilmektedir.

ARAÇ SORGULAMA

ARAÇ HASAR SORGULAMA

TRAFİK CEZASI SORGULAMA

PLAKA SORGULAMA

Araç Hasar Kaydı Sorgulama

Araç hasar kaydı sorgulama işlemlerini yapabilmeniz için Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından yürütülmektedir. İlgili merkez hizmetinde SMS ile bilgi almanız mümkün olduğu için daha pratik olarak araç hasar kaydı sorgulama yapılabilmektedir. Araç hasar kaydı sorgulama işlemlerinde 5664 numaralı SMS servisi kullanılmaktadır. Bu bakımdan sizler de araç hasar kaydı için ilgili numaraya araç plakasını yazarak gönderebilir ve böylece araç hasar kaydı sorgulama yapabilirsiniz.

GİB Trafik Cezası Sorgulama Ve Ödeme

Haberin Devamı

Online olarak yapabileceğiniz işlemlerde GİB trafik cezası sorgulama ve ödeme de yapabilirsiniz. Araçlara yazılan cezalar için online olarak sorguladıktan sonra tüm trafik cezalarınız ekranda görüntülenecektir. GİB trafik cezası sorgulama ve ödeme sonucunda yayınlanan cezalarınızı seçerek kredi kartınız ile ödeyebilir ve böylece kolay bir şekilde GİB trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Bu konudaki hizmetler GİB internet sitesi üzerinden sunulduğu için siteye giriş yapmanız gerekmektedir.

GİB dışında araçlarda kullanılan HGS ile ilgili işlemlerde de online sistemleri kullanabilirsiniz. HGS sorgulama hizmetleri sayesinde HGS aboneliğiniz ile ilgili tüm bilgilere erişebilir ve sorgulamayapabilirsiniz. Üstelik bakiye yükleme gibi işlemleri de online olarak yapacağınız için HGS işlemlerinizi internet üzerinden çok daha kolay bir hale getirebilirsiniz. HGS aboneleri için hazırlanmış olan HGS portalını kullanmanız bu konuda yeterli olacaktır.

Haberin Devamı