Gazete Vatan Logo

2024 Eyüpsultan yerel seçim sonuçları! (31 Mart İstanbul Eyüpsultan seçim sonuçları BURADA) Eyüpsultan belediyesini hangi parti kazandı?

Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Eyüpsultan 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Eyüpsultan belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Eyüpsultan seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Eyüpsultan seçim sonuçları…

2024 Eyüpsultan yerel seçim sonuçları! (31 Mart İstanbul Eyüpsultan seçim sonuçları BURADA) Eyüpsultan belediyesini hangi parti kazandı?

Eyüpsultan belediyesini hangi parti kazandı? Eyüpsultan seçim sonuçları için araştırmalar arttı. 31 Mart tarihinde yerel seçimler sona erdi. 2024 Eyüpsultan yerel seçim sonuçları araştırılıyor. Peki, Eyüpsultan Belediyesini hangi parti kazandı? Eyüpsultan Belediye Başkanı kim oldu? Eyüpsultan seçim sonuçlarına ulaşmak için gazetevatan.com’a özel 2024 Seçim Ekranını ziyaret edebilirsiniz. 

2024 EYÜPSULTAN YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Türkiye'nin geçmiş tüm seçimlerinin sonuçlarını, adaylarını, hangi partinin hangi ilde ne kadar oy aldığını gazetevatan.com’un seçim sayfasında görüntüleyebilirsiniz.

2024 Eyüpsultan yerel seçim sonuçları (31 Mart İstanbul Eyüpsultan seçim sonuçları BURADA) Eyüpsultan belediyesini hangi parti kazandı

2019 EYÜPSULTAN YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2019 Türkiye yerel seçimlerinde istanbul Eyüpsultan Belediyesini 112.330 alınan oy ve %49.11 oy oranı ile AK Parti adayı Deniz Köken kazanmıştır.

Belediye Başkanlığı Oy Oranları

AK Parti%49.11

CHP%47.40

Saadet Partisi%2.34

DSP%0.51

BTP%0.27

Vatan Partisi%0.20

Diğer%0.18

2024 MAHALLİ İDARELER GENEL SEÇİMİ

Seçime Katılan Siyasi Partiler 

Adalet Birlik Partisi, Adalet Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Anadolu Birliği Partisi, Anavatan Partisi, Aydınlık Demokrasi Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Büyük Türkiye Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrat Parti, Emek Partisi, Gelecek Partisi, Genç Parti, Güç Birliği Partisi, Hak ve Özgürlükler Partisi, Halkın Kurtuluş Partisi, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi, Hür Dava Partisi, İYİ Parti, Memleket Partisi, Millet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Milli Yol Partisi, Saadet Partisi, Sol Parti, Türkiye İşçi Partisi, Türkiye Komünist Hareketi, Türkiye Komünist Partisi, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Yenilik Partisi, Yeni Türkiye Partisi ile Zafer Partisi seçime katılabilecek. 

Haberin Devamı