4 sol bek gelmiş hiçbiri olmamıştı! Galatasaray'dan 13 milyon euro'luk bomba
Yıllardır sol bek sorunu yaşayan ve daha önce Saracchi, Emre Taşdemir, Ömer Bayram, Latovlevici gibi oyunculardan bir türlü beklenen verimi alamayan Galatasaray son olarak Van Aanholt'a da hayal kırıklığı yaşayınca Sarı Kırmızılı yöneticilerin ocak ayı için arayışlara koyulduğu ve Okan Buruk'un Jose Mourinho'nun kapısını çaldığı öğrenildi. İşte Cimbom'da yaşanan sıcak gelişmeler...

Galatasaray transfer dönemine getirdiği yıldızlarla damga vurdu. Aslan Mertens ve Torreira'yı aynı uçakta İstanbul'a getirdi.

Transferin son günlerinde Icardi ve Mata'yı renklerine bağlayan Galatasaray devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Okan Buruk'un listesine göre harekete edecek sarı kırmızılı yönetim transferde harekete geçti.
Süper Lig'de 7 hafta geride kalmışken tek problem sol bek mevkiinde görünüyor. Patrick van Aanholt Okan Buruk'un gözüne giremedi.

VAN AANHOLT'UN MAAŞI YÜKSEK OLMASA GÖNDERİLECEKTİ
Hollandalı sol bek takımın seviyesinin çok altında kaldı. Altay'dan gelen Kazımcan Karataş da şu anda Hollandalı sol bekten formayı alabilmiş değil. Burada takviye düşünülüyor.

Ara transferde van Aanholt'un yerine düşünülen Roma'nın Uruguaylı sol beki Matias Vina, milli takım kampında Muslera ve Torreira'ya müjdeyi verdi.

JOSE MOURİNHO'DAN OKAN BURUK'A VİNA İZNİ
Galatasaray'ın bir numaralı sol bek adayı Matias Vina'dan olumlu haberler geldi.

Uruguay Milli Takımı'nda yer alan Vina, arkadaşları Muslera ve Torreira'nın Galatasaray ile ilgili anlattıklarından çok etkilendi.

Roma'da fazla forma şansı bulamayan 24 yaşındaki Vina'nın, sezon sonuna kadar kiralık bile olsa Cimbom'a gelmeye hazır olduğunu söylemesi transfer harekatı öncesi sarı-kırmızılı yönetimi sevindirdi.

Aslan'ın radarındaki Matias Vina kariyerinde Nacional, Palmeirasve Roma'da forma giydi.Genç sol bek 156 karşılaşmada rakip ağları 10 defa havalandırdı. 18 de asist yaptı.Toplam 28 defa sarı kartla cezalandırılırken, 1 kez kırmızı kart görerek oyundan atıldı. (Fotomac)




