Karşısına Lampard çıktı Erden Timur yıldız golcünün babasıyla görüşmelere başladı! 'Yeni Gomis...'
Seferovic ve Bafetimbi Gomis gibi tercihleri olmasına rağmen forvet hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın Gineli yıldızla görüşmelere başladığı belirtildi. Daha önce Almanya tecrübesi yaşayan ve şu anda Lig 1'de oynayan 26 yaşındaki futbolcunun Gomis'e benzetildiği öğrenilirken, Lampard'ın da harekete geçtiği santrafor için Erden Timur'un kolları sıvadığı bildirildi.

Ümranıyespor galibiyetiyle büyük moral bulan Galatasaray yeniden transfere yoğunlaştı. Seferovic'in beklentilerin altında kalması nedeniyle özellikle forvete takviye yapılması bekleniyor. Galatasaray, Everton Teknik Direktörü Frank Lampard'ın da istediği Serhou Guirassy için Rennes'le temas kurdu. Galatasaray, kadro dışı bırakılan Gine asıllı forvet oyuncusunun durumuyla bilgi aldı.

2025 yılı sonuna kadar sözleşmesi olan Guirassy için sarı- kırmızılılar satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunmaya hazır olduklarını iletti. Rennes yönetimi daha önce Fransız genç milli takımlarında da oynayan ancak Gine Milli Takımı'nı tercih eden Guirassy için Galatasaray'a görüşme yetkisi verdi.

ERDEN TİMUR İLE LAMPARD GUİRASSY TRANSFERİ İÇİN KARŞI KARŞIYA
Başkanvekili Erden Timur, Guirassy'nin menajerliğini yapan babasıyla temas kurdu ve şartlarını sordu. Oyuncunun babası önceliklerinin Premier Lig olduğunu söylese de Galatasaray'a kapıyı kapatmadı.

GUİRASSY YENİ GOMİS!
Serhou Guirassy geçen sezon Rennes forması altında 48 maça çıktı, 12 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Galatasaray cazip bir ücret teklif ederek 26 yaşındaki yıldızı kadroya katmanın planlarını yapıyor.

Frank Lampard yönetimindeki Everton'ın forvet transferi için adayları arasında Serhou Guirassy ile birlikte Michy Batshuayi, Ollie Watkins ve Neal Maupay da bulunuyor.

Galatasaray , Okan Buruk yönetiminde, ligin 3 haftasında iki galibiyet, bir yenilgi alırken, genç teknik adamın özellikle ön taraftaki arayışları dikkatlerden kaçmadı.

Toplam 270 dakikada rakip filelere 2 gol gönderen sarı-kırmızılılarda ön taraftaki üretkensizlik dikkatlerden kaçmıyor. Okan Buruk da bu sorunu ortadan kaldırmak için geride kalan 3 haftada ağırlıklı olarak orta alan ve hücumda değişikler yaptı.

Ümraniye maçında hücum hattını tamamen değiştirip Emre Akbaba'nın yerine Mertens'i, Kerem'in yerine Emre Kılınç'ı, Gomis'in yerine de Seferovic'i, Yunus'un yerine Barış Alper'i ve Oliveira'nın yerine de Cicaldau'yu sahaya süren Buruk, bu şekilde sonucu değiştirme yoluna gitti. Buna rağmen gol yine ilk hafta olduğu gibi Gomis'ten geldi.

Ümraniye maçında değişiklikle beraber şans bulan 8 hücum oyuncusundan 1 gol çıkması, forvet hattındaki tıkanıklığı belgeledi. Galatasaray'daki bu tablo, kanat ve forvet transferinin zorunluluğunu ortaya koydu.




