FLAŞ GELİŞME! Okan Buruk'un da sabrını taşırdılar! Galatasaray'da 8 ayrılık
Galatasaray'da son dakika... Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş ve Sergio Oliveira transferlerinden sonra sessizliğe bürünen Galatasaray'da Okan Buruk'un takımdan göndereceği 8 futbolcu belli oldu. Genç teknik adam hazırlık maçlarında Hamza Akman'a hayran kalırken, sarı kırmızılı takımda 8 oyuncunun eşyalarını topladığı belirtildi.

Geçen sezonu 13. sırada tamamlayan Galatasaray iki hazırlık maçını da kaybetti. Teknik direktör Okan Buruk, yönetime ‘transfer’ çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Galatasaray, kendisinden çok daha düşük maliyetleri bulunan Strum Graz'a 2-1, Mol Fehervar'a ise 1-0 yenildi. İkisinde de iyi sinyaller vermedi. Galatasaray'ın yeni hocası Okan Buruk'un istediklerini oyuncular sahaya koyamadı. Son maçın ardından Buruk, "Eksiklerimizi çok net şekilde görüyoruz. Marcao'nun olduğu bölgeye, orta sahaya, ön tarafa, birçok bölgeye transfer yapmamız gerekiyor" diyerek yönetime çağrı yaptı. İşte ilk iki maçtan ve geride kalan idmanlardan dikkat çekenler:

Galatasaraylı oyuncular çok güçsüz göründü. Özellikle omuz omuza mücadeleleri sürekli kaybetti.

Yeni transfer Abdülkerim Bardakçı çalışkanlığıyla dikkat çekiyor. Ancak iki maçta yenilen 2 golde hatalıydı.

Mustafa Muhammed ve Bafetimbi Gomis net pozisyonları harcamaya devam ediyor.

Kerem Aktürkoğlu'nun kullandığı hiçbir duran top tehlike yaratmadı. Galatasaray'ın acilen duran topları iyi kullanacak Joao Pedro tarzında bir oyuncuya ihtiyacı var.

Emre Akbaba, Yunus Akgün öne çıkan isimler oldu. Geçen sezonun yıldızı Kerem ise henüz istenilen seviyede değil.
Cicaldau sürekli saklanarak oynuyor. Gönderilme ihtimali nedeniyle riske girmemeye çalışıyor. Hamza Akman formuyla dikkat çekiyor.

Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen yönetim, Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda transfer hamlelerini sürdürüyor.

Bu sezon Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş ve Sergio Oliveira transferlerini yapan Galatasaray'da Okan Buruk, hazırlık maçının ardından yeni transferlere de ihtiyaçlarının olduğunu açıkladı.

Sergio Oliveira hamlesiyle kadrosuna güç katan Galatasaray, transfer takviyelerine devam etmek isterken, takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başladı.

Okan Buruk, geçen sezon Fatih Terim'in istediği isimlerin birçoğunu kadroda istemiyor. İşte tüm detaylar...

Okan Buruk'un iki hazırlık karşılaşmasının ardından takımdan gönderilecek isimlerle ilgili büyük oranda karar verdiği belirtiliyor.

Tecrübeli hocanın üstünü çizdiği futbolcular arasında, geçtiğimiz sezon transfer edilen isimlerin ağırlıkta olması dikkatleri çekiyor.

İŞTE TAKIMDA DÜŞÜNÜLMEYEN İSİMLER:
Takvim'in haberine göre; Buruk, geçen sezon Fatih Terim'in isteğiyle kadroda dahil edilen isimleri kesin olarak takımda istemiyor.

Morutan

Cicaldau

Sacha Boey

Aytaç Kara

Genç hoca ayrıca yine Terim'in isteğiyle alınan isimlerden Berkan ve Barış Alper'i da yeni sezonda 11'de oynatmayı düşünmüyor. Bunun dışında Terim'in takımda sürekli yer verdiği isimlerden biri olan Ömer Bayram'la da yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Mostafa Mohamed'in de satılması bekleniyor.




