Dün akşam Osasuna'ya kaybedince gemileri yaktı! Nelsson için bir teklif daha! Anlaşma tamam...
Dün akşam La Liga'nın açılış maçında Osasuna'ya 2-1 kaybeden ve maçtan sonra 'Mutlaka stoper almalıyız' açıklamasında bulunan Monchi, Nelsson'da çark etti. Galatasaray'a yaptığı tekliflerle Sarı Kırmızılı yöneticileri oldukça kızdıran ünlü Sportif Direktör yeniden atağa kalkarken, Sevilla'nın 20 milyon euro'lara kadar çıkması transferin hemen hemen bitmesini sağladı.

Teknik direktör Okan Buruk'un direktifleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar transferde durmak bilmiyor.

Aslan; Kazımcan Karataş, Leo Dubois, Abdülkerim Bardakcı, Haris Seferovic, Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö sonrası Dries Mertens ve Lucas Torreira transferlerini de resmen açıkladı.

Cimbom'da Erden Timur ve ekibi transferleri bitirmek için büyük uğraş veriyor.
Bir yandan transferleri açıklayan sarı kırmızılı yönetim, bir yandan da kadrodaki oyunculardan bazıları ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Takımdan gönderilecek isimler belirlenirken, İspanya La Liga ekibi Sevilla Nelsson girişimlerini hızlandırdı.

Sevilla'nın teklifini kabul etmeyen Aslan, takımdan ayrılmak isteyen Nelsson için yeni teklifleri beklemeye geçerken yeni bir gelişme yaşandı. İşte tüm detaylar...

SEVİLLA'NIN İLK TEKLİFİ 12 MİLYON EURO'YDU
Sevilla'nın kancayı attığı Victor Nelsson için yaptığı teklif, G.Saray cephesinden sert bir karşılık buldu.

SÖZLEŞMESİNDE 25 MİLYON EURO'YA SERBEST KALIR MADDESİ VAR
Geçtiğimiz sezon 7 milyon Euro bonservis bedeli ile alınan Danimarkalı stoper için sarı kırmızılılar serbest kalma bedeli olan 25 milyon Euro'yu istiyor.

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, 23 yaşındaki oyuncunun aklını çelerek bu transferi Marcao örneğindeki gibi daha ucuza bitirmeyi planlasa da bu kez oyuncunun 4 yıllık kontratı nedeniyle G.Saray'ın eli daha güçlü.

MONCHİ 15 MİLYON EURO'YA KADAR ÇIKTI
İlk temaslarda Aslan'a bonuslarla birlikte 15 milyon Euro önerilse de bu teklif hemen geri çevrildi.

DÜN SEVİLLA KAYBEDİNCE MONCHİ 20'Yİ GÖZDEN ÇIKARDI
Sarı-kırmızılı yönetim 20 milyon Euro nakit artı bonuslar karşılığında oyuncunun ayrılmasına sıcak bakabileceği mesajını Endülüs ekibine iletti.

G.Saray scout ekipleri Portekiz basınına göre bir kez daha bu pazarda oyuncu arayışında.

Marcao'yu küme düşme hattındaki Chaves'ten alan ve Sevilla'ya satan Aslan, bu defa Famalicao'nun 20 yaşındaki stoperi Alexandre Penetra için nabız yokluyor.

2026'ya kadar sözleşmesi olan sağ ayaklı stoper için sarı-kırmızılılar 2 milyon Euro artı bonus öneriyor.





