Cengiz Ünder değil takımın bel kemiği gidiyor! Mourinho'yla bir türlü anlaşamayınca resti çekti
FENERBAHÇE HABERLERİ... Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe, ara transfer dönemi için de mesaiye başlamış durumda. Kanarya'da yeni imzalar kadar takımdan ayrılacak oyuncular da büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertli takımın yıldız oyuncusu ile Jose Mourinho tarafından pek beğenilmediği için ayrılığa artık sıcak bakıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de son maçta evinde Sivasspor'u 4-0 mağlup ederek galibiyet serisini üç maça çıkardı. Kanarya, millî maç arasında Galatasaray'ın 5 puan gerisinde girdi.

Bu sezon Süper Lig'de mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de gözler ocak ayında başlayacak ara transfer dönemine çevrildi. Sarı-lacivertli kulüp, kışın kadrosunu güçlendirmenin peşinde.

Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için son olarak ise Paul Pogba gündeme geldi. Bunun nedeni, dünyaca ünlü orta saha oyuncusunun Kanarya'ya önerilmiş olması.

4-5 yıl öncesine kadar dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak lanse edilen Paul Pogba, 2023’ün ağustos ayında verdiği örnekte dopinge rastlanmasıyla birlikte kabusu yaşadı.

Fransız futbolcu, kullandığı ilaç nedeniyle bu durumun başına geldiğini söyledi. Paul Pogba'ya verilen verilen 4 yıllık men cezası CAS tarafından 18 aya indirildi.

Juventus ile sözleşmesini feshetmek üzere olan Paul Pogba'nın Fenerbahçe'ye önerilmesinden sonra gözler Jose Mourinho'ya çevrildi. Kulüp, Portekizli hocanın kararına göre hamle yapacak.

Bu arada Fenerbahçe'de, Rodrigo Becao'nun yol ayrımında olduğu ortaya çıktı. 28 yaşındaki stoper oyuncusunun, Jose Mourinho ile yıldızının barışmadığı bildirildi.

Portekizli hocanın pek beğenmediği Becao, devre arasında Fenerbahçe'den ayrılabilir.

Tecrübeli oyuncu için İtalya Serie A'dan teklifler olduğu bildiriliyor.

Rodrigo Becao'nun Fenerbahçe ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Brezilyalı stoper oyuncusunun güncel piyasa değeri ise Transfermarkt'e göre 8 milyon euro.




