Canlı yayında Fenerbahçe'nin transfer bombasını patlattı! 'Kiralama opsiyonu devreye girerse...'
Önce Antalyaspor'la kritik bir maça çıkacak olan, ardından ezeli rakibi Galatasaray'la derbi mücadelesi vermeye hazırlanan Fenerbahçe'de çalışmalara tüm hızıyla devam edilirken, Sarı Lacivertli kulübe yakınlığıyla bilinen Senad Ok'un transfer konularına da değinmesi camiada oldukça dikkat çekti. İşte Fenerbahçe'de yaşanan son dakika gelişmeleri...

Süper Lig'de sırasıyla Antalyaspor ve Galatasaray'la karşılaşacak olan Fenerbahçe bir yandan da ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:
Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendiren Senad Ok, golcü futbolcu için yaşanan gelişmeyi de duyurdu. İşte detaylar...
"Belki Crespo'nun yerine Zajc'la oynayabilir. Çünkü Zajc fena değildi son maç. Normalde sarı kartlı oyuncuyu bile çıkarmayan Jesus'un ceza alma ihtimali olan oyuncuyu oynatmama gibi bir durumu olur mu sorusunu Trabzonspor maçından önce sorsaydın olmaz derdim. Ama Trabzonspor maçından sonraki travmadan sonra en azından iki oyuncudan birinin riske edilmeme ihtimali olduğunu söyleyebilirim. Ama Ferdi sistemin çok önemli bir parçası, oynar diye düşünüyorum."

"Fenerbahçe'nin bugün itibariyle gündeminde derbi yok. Jesus'un oyunculara hep söylediği bu maç. Öndeki maçlar çok fazla gündem olmuyor sarı-lacivertlilerde. Fenerbahçe'nin başarısındaki etkenlerden biri maç maç bakması. Hoca Antalya maçını kazanmadan Galatasaray maçına bakmıyor."

"İrfan Can Kahveci, geçen sezon aldığım bilgilerde merkez 8 numara olarak oynamak istiyordu. İlk olarak Emre Belözoğlu döneminde kanada geçti. Ama oyuncunun ilk tercihi merkezde oynamak. Ancak Jesus'un istediği 8 numara özellikleri tam olarak İrfan'da var mı? Soru işareti. Ama İrfan'ın yeteneğinden de yararlanmak istiyor Jesus. İrfan'ın takımda oynayabileceği tek yer kanat. Merkezde oynarsa Crespo'nun yaptıklarını yapamaz. Bence İrfan da bu durumdan rahatsız değil."

Ezgjan Alioski sakatlığını atlattı, oynayabilecek duruma geliyor. Sözleşmesinin feshedileceğine dair çıkan iddialar doğru değil. Böyle bir durum söz konusu değil. Joao Pedro'nun kiralanma durumu yok. Bu ay içerisinde yavaş yavaş saha çalışmalarına başlayacak. Nazım Sangare antrenmanlara başladı. Çok ciddi bir sakatlık yaşamıştı."

"Peres iyileşti, takım antrenmanlara çıkıyor. Ama yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalara dönüş için biraz daha zamana ihtiyacı var."

"Enner Valencia'nın Dünya Kupası'nda bir sakatlığı oldu, ağrıları olmasına rağmen Trabzonspor maçında oynadı. Antalyaspor maçında riske edilmeyecek. Galatasaray maçında sahada olur."

"Mergim Berisha defteri Fenerbahçe'de kapandı. Hoca devam ederse zaten o tip bir oyuncu kullanmayı düşünmediğini biliyoruz. Geri dönüşü yok"

"Zajc'ın karakterinin Fenerbahçe'ye uygun olduğu düşünülüyor. Fenerbahçe, Zajc'ın kalmasını istiyor. Miha Zajc da Fenerbahçe'de mutlu. Kulüp, teklifini revize etti. Görüşmeler devam ediyor. Büyük bir sıkıntı görünmüyor şimdilik. Bence yüzde 60 Zajc kalır."

"Samet Akaydın'ın rotasyonda Fenerbahçe'nin elini rahatlatacağını düşünüyorum. Montella gibi bir teknik direktör Samet'i oynatıyorsa, onun kötü stoper olma ihtimali yoktur. Montella kötü oyuncu oynatmaz. Yılbaşında önce sorduğumda transfer bitti gözüyle bakılıyordu."

"Fenerbahçe'nin Antalyaspor maçı muhtemel ilk 11'i: Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Ferdi, Arao, Zajc, Rossi, İrfan Can, King, Batshuayi"
"Golcüyle alakalı bir ihtiyaç olursa Aboubakar'ın ilk tercih olacağını düşünüyorum. Gelecek transfer döneminde transfer etme olasılığı yüksek olabilir. Fenerbahçe'nin pozitif bir bakışı var. Fenerbahçe, Aboubakar'a Al-Nassr'dan aldığı maaşı veremez. Oyuncu ücretinden feragat eder ya da kiralanma gibi bir opsiyon devreye girerse, gelebilir. Listenin üst sıralarındaki oyunculardan biri."



