Bu transfer Mesut Özil'i bile kıskandırır! Fenerbahçe taraftarlarına bayram hediyesi!
Fenerbahçe transfer haberleri... Mesut Özil'in kadro dışı kalmasından sonra 10 numaralı mevkisi boş kalan ve o bölgeye iyi bir transfer yapmak isteyen Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü bir yıldızla görüşmelere başladığı öğrenildi. 2013 yılında 30 milyon euro'luk transfere imza atan 31 yaşındaki futbolcunun sarı lacivertli kulüpte oynamaya son derece sıcak baktığı bildirildi.
Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak isteyen Fenerbahçe, transferde ince eleyip sık dokuyor. Forvet transferine yoğunlaşan sarı-lacivertliler, buna karşın fırsat transferleri için de çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe'nin gündemine gelen son isim ise, taraftarları bir hayli heyecanlandırdı. Sarı-lacivertliler, dünyanın konuşacağı transferi bitirmek için ilk adımını attı. İşte tüm ayrıntılar...
Transferde ağırlığını forvet bölgesine veren Fenerbahçe arayışlarını sürdürürken, sürpriz hamleler de yapmayı hedefliyor.
Sarı-lacivertlilerin gündemine gelen dünyaca ünlü yıldız, taraftarlarda heyecan yarattı...
Lincoln Henrique, Bruma ve Emre Mor'u kadrosuna katan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemeleri öncesi birkaç ismi daha kadrosuna katmayı planlıyor.
Forvet için ince eleyip sık dokuyan sarı-lacivertliler alternatif isimler üzerinde çalışırken, İspanyol basını çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.
MESUT ÖZİL'İN YERİNE İSCO
Roma ve Newcastle'ın Isco için devrede olduğunu yazan AS'ın asıl bombası ise Fenerbahçe'nin de Ispanyol orta saha oyuncusuyla yakından ilgilendiğini yazması oldu.
AS'ın haberinde yer almasa da Galatasaray'ın da Isco'nun şartlarını soruşturduğu ve bu transferde istekli olduğu öne sürüldü.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın peşinde olduğu 30 yaşındaki yıldız için avantajlı görünen takım, Suudi sermayesini arkasına alan Newcastle.
Ancak İngiliz ekibinin önceliği de Lyon'un yıldızı Lucas Paqueta... Isco, Real Madrid'de yıllarca yedek beklediği için yeni takımıyla ilgili kararını verirken düzenli oynama durumunun önemli bir etken olacağı öğrenildi.
30 yaşındaki dünyaca ünlü yıldızın, Ortadoğu'dan gelen teklifleri ise düşünmeden geri çevirdiği belirtildi.
9 yıl forma giydiği Real Madrid'de 353 maça çıkan Isco, 53 gol atıp 56 da asist yaptı. İspanyol futbol Real Madrid'de, 5 tanesi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olmak üzere toplamda 19 şampiyonluk kazandı. (Fanatik)