Birini kendi getirdi diğer ikisini Vitor Pereira keşfetti! Napoli'den 3 bomba birden
Daha önce Napoli'ye Kim Min Jae ve Eljif Elmas gibi yıldızları gönderen Fenerbahçe 3 oyuncusunu daha Serie A'ya kazandırmak üzere. ‘Fenerbahçe, Türkiye’nin futbolcu üretim fabrikası. Onlar ile ilişkilerimizi sürdüreceğiz" açıklaması yapan Aurelio De Laurentiis’in yine Ali Koç'un kapısını çaldığı öğrenilirken Gök Mavililerin Vitor Pereira döneminde kendilerine verilen şansı iyi kullanan oyuncuları istediği bildirildi.

Fenerbahçe'de hem devre arası hem de sezon sonu için transfer çalışmaları şimdiden başladı. Sarı-Lacivertliler kadrosunu güçlendirmek adına yoğun mesai harcarken bir yandan da yıldızlara da ilgi her geçen gün büyüyor.

2019’da 16 milyon euro ödeyerek Eljif Elmas’ı kadrosuna katan Napoli, yaz döneminde de Kim Min Jae’yi 18 milyon euro ödeyerek transfer etmişti. Her iki oyuncunun da performansından çok memnun olan İtalyan devi, Fenerbahçe’nin yıldızlarını yakından takip etmeyi sürdürüyor.
Çizme ekibi, genç Arda Güler’in yanı sıra Ferdi Kadıoğlu ve Crespo ile yakından ilgileniyor. ESPN’e göre Napoli, önümüzdeki aylarda Sarı-Lacivertli kulübe resmi teklif yapabilir. Haberde, Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis’in ‘Fenerbahçe, Türkiye’nin futbolcu üretim fabrikası. Onlar ile ilişkilerimizi sürdüreceğiz” şeklindeki sözlerine de yer verildi.

Ferdi, Arda, Crespo üçlüsüne yapılacak olası bir teklif halinde Fenerbahçe’nin isteyeceği rakam ve izleyeceği politika ise şimdiden merak konusu. Ancak ligde şampiyonluğa giden Sarı-lacivertlilerin, sezon bitmeden herhangi bir yıldızını satması düşük ihtimal olarak görülüyor.
Serie A’da geride kalan 15 maçta 13 galibiyet ve 2 beraberlik alan Napoli, namağlup olarak liderlik koltuğunda oturuyor. En yakın rakibi Milan’ın 8 puan önünde yer alan Napoli, Şampiyonlar Ligi’nde de yoluna devam ediyor.

Fenerbahçe'nin orta sahadaki büyük kozu Miguel Crespo için önümüzdeki hafta kritik bir zirve yapılacak. Crespo'nun menajeri Domingos Lopes İstanbul'a davet edildi. Avrupa'nın birçok kulübünün yakın takibinde olan Crespo için gelen tekliflerin tamamı masaya yatırılacağı gibi oyuncunun 30 Haziran 2024'te sona erecek sözleşmesinin uzatılması için de görüşülecek..

Crespo'ya İspanya, Fransa ve Almanya'dan ciddi tekliflerin geldiği biliniyor. Özellikle geçtiğimiz yaz transfer döneminde Atletico Madrid ile Sevilla oyuncu için teklifte bulunmuştu. Crespo için teklifler 8 milyon Euro'ya kadar yükselse de Sarı-Lacivertli kurmaylar transfere onay vermemişti..

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe, Crespo'yu ara transfer döneminde satmayı kesinlikle düşünmüyor. Tüm teklifler sezon sonunda değerlendirmeye alınacak. Yine gelen bilgilere göre; Fenerbahçe, Crespo için kapıyı 15 milyon Euro'dan açacak. .

Ancak öncelikle Crespo'nun 2024'te sona erecek olan sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılması hedefleniyor..

26 yaşında ve 1.86 boyunda olan Miguel Crespo, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 20 resmi maçta boy gösterdi. Bu maçların 14'üne de ilk 11'de başladı..


