Ali Koç, Talisca ile anlaştı, moralleri bozan haber geldi! Suudi Arabistan apar topar kadrodan çıkardı
Fenerbahçe'nin gözdesi Talisca'dan kötü haber moralleri bozdu. Transfer çalışmalarını sürdüren Ali Koç yönetimi Talisca ile anlaştığı, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile bonservis pazarlığında olduğu iddia edilirken Brezilyalı yıldız solak ile sıcak bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları...

Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda ezeli rakibi Galatasaray ve Beşiktaş ile zirve mücadelesi verirken şimdiden kadrosuna takviye yapmak için transfer çalışmalarına başlamıştı.

Bu kapsamda, Fenerbahçe'nin 1 numaralı transfer hedefinin Talisca olduğu yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Sarı-lacivertli yönetim, Beşiktaş'ın eski yıldızını ocak ayında renklerine bağlamak için büyük bir mesafe aldı.

Fenerbahçe'de Anderson Talisca transferi için kulübün Sportif Direktörü Mario Branco ile Al-Nassr’daki meslektaşı Adrian Esparraga arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Fenerbahçe yönetimi, Brezilyalı 10 numara ve menajeriyle prensip anlaşmasına vardı. Sambacı'dan, "Kulübümle anlaşırsanız gelirim" yanıtının alındığı öğrenilmişti.

Beşiktaş'ın eski yıldızının, Fenerbahçe'ye gelmek istediği vurgulanmıştı. Ancak kulübü ile ilgili olan bonservis konusu çözülmemişti.

Fanatik'te yer alan habere göre; oyuncu ile yollarını ayırmayı planlayan Al Nassr Kulübü'ne az bir bonservis bedeli vererek bu transfer tamamlanmak isteniyor.

Brezilyalı yıldızın Fenerbahçe'ye gelmek istediği ve ocak ayında transferin resmiyete kavuşması beklenirken sıcak bir gelişme yaşandı.

Talisca, kas yaralanması nedeniyle Al Nassr'ın Al-Qadsiah maçının kadrosunda yer almadı.

Kısa süre önce yaşadığı sakatlık nedeniyle ağrıları olduğu gerekçesiyle İtalyan teknik direktör Stefano Pioli, maç günü Talisca'yı kadroya dahil etmedi. Geçtiğimiz hafta oynanan Al-Riyad maçı sonrası Suudi basınında Talisca'nın uyluk kasında ağrılar hissettiği yazılmıştı.

Öte yandan Aymeric Laporte de kadroya dahil edilmeyen bir başka isim oldu.

Uluslar A Ligi 4. Grup'ta İspanya'nın Danimarka ve İsviçre ile oynadığı maçlar nedeniyle ülkesine giden Laporte'un özel işleri nedeniyle Suudi Arabistan'a dönmediği, bu nedenle kadroya alınmadığı aktarıldı.



