Gazete Vatan Logo

Ucuz konut müjdesi! TOKİ duyurdu, aylık taksit 1.769 TL ve...

TOKİ'den ucuz konut müjdesi. Resmen açıkladı. Ev sahibi olmak isteyenler için sevindiren haber geldi. Konut alacak vatandaşların yakından takip ettiği Toplu Konut İdaresi yeni daire satışlarına ilişkin duyuru. TOKİ'nin internet sayfasında yer alan ilanlara bakıldığında ise 24 ilde 420 bin TL bandından başlayan fiyatlarla yüzde 10, 15 ve 20 peşinat seçenekleriyle daire satışlarının yapıldığı görülüyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Ucuz konut müjdesi! TOKİ duyurdu, aylık taksit 1.769 TL ve...

Toplu Konut İdaresi'nin internet sayfasında yer alan "Satış ve Duyurular" bölümünde yeni daire satışları duyuruldu. Kurumun resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, son olarak 24 ilde sıfır daire satışına başlandı.

SATIŞ BEDELİ 424 BİN TL

Toplamda 24 ilde 420 bin TL bandından başlayan fiyatlarla yüzde 10, 15 ve 20 peşinat seçenekleriyle daire satışları yapılıyor. Örneğin Bursa'nın Yenişehir ilçesinde Subaşı Mahallesi'nde yer alan bir konutun satış bedeli KDV hariç 424 bin TL olarak görülüyor ve yüzde 25 peşinatla taksit ödemesi aylık 1,769 TL'ye denk geliyor.

Öte yandan daire satış fiyatı ve satış alternatifleri de kapsamlı bir şekilde listede duyuruldu. Aksaray, Bolu, Bursa, Çankırı, Çorum, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Iğdır, İzmir, Karaman, Kırıkkale, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak ve Van'da daire satışları sürüyor.

İşte TOKİ'nin internet sitesinde yer alan o iller ve detayları: