Gazete Vatan Logo

Takım oyunuyla 7’nci kez ‘en beğenilen’ şirket oldu!

Turkcell, ‘Türkiye’nin en beğenilen şirketleri’ araştırmasında 7’nci kez ilk sırayı aldı. Son 8 yıldaki bu başarıyı değerlendiren CEO Süreyya Ciliv, “Başarının sırrı inovasyon ve takım oyunu” dedi.

Turkcell, Capital dergisi tarafından gerçekleştirilen geleneksel “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında 2014 şampiyonu oldu. İlk kez 2007 yılında en beğenilen şirket seçilen Turkcell, bu sonuçla son 8 yılda 7’nci kez zirveye oturmuş oldu. Araştırmada ikinci Koç Holding, üçüncü Coca-Cola Türkiye, dördüncü Unilever, beşinci Arçelik oldu.

Hedef en iyisini yapmak

650 farklı şirkette çalışan 1.620 orta ve üst düzey yöneticinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmada Turkcell, “En Beğenilen” ünvanına, “Bilgi ve Teknoloji Yatırımları”, “Yeni Ürün Geliştirme, Yenilikçilik”, “Toplumsal Sorumluluk”, “Ekonomiye Katkı”, “Pazarlama, İletişim ve Satış Stratejileri”, “İletişim ve Sosyal Medya Yönetimi”gibi kriterlerde öne çıkarak layık görüldü. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, bu sürdürülebilir beğeni düzeyinin arkasında müşterileri ve Türkiye için her geçen gün daha iyisini yapma arzuları olduğunu söyledi. Ciliv, “En temel önceliğimiz, eşsiz müşteri deneyimine odaklanarak, burada en üst seviyeyi yakalamak, en doğru iş ortağı olmak, insanımıza ve şirketlerimize en ileri teknolojiyi, en kaliteli iletişim olanaklarını en uygun koşullarda sunmak. Turkcell’in başarısında doğru vizyonun, yeni dünyayı iyi okumasının, bu vizyonu gerçekleştirmek için takım olarak odaklanmanın katkısı büyük. Toplumsal ve ekonomik faydaya dönüşen inovasyona imza atmak, Turkcell’in sektörel ve bölgesel liderliğinde bir numaralı etken. Tam bir takım ruhu içerisinde ve çok çalışarak başarıya odaklanıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Çalışmaya devam edeceğiz

Her zaman kısa vadeli hedefler yerine uzun soluklu hedefler belirlediklerini kaydeden Ciliv, “Turkcell takımı olarak, teknolojiden aldığımız güç ile gelecekte de Türkiye için, insanımız için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.