Gazete Vatan Logo

Perakendenin ödülleri dağıtıldı

Hakko onore etti, Bağış yeni mağazalar için harekete geçti

Vakko’nun patronu Cem Hakko’nun övgüyle söz ettiği Astoria Vakko’nun sahibi ve Devlet Bakanı Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış perakendede hedef büyüttü. Bağış, “Astoria’da iyi satış yakaladık. Vakko’nun kimyasını biliyorum ama yeni markalarla mağaza açabilirim. AVM’lerle görüşüyorum” dedi

Cem Hakko’nun Astoria’da açtığı Vakko mağazasından övgüyle sözettiği ve “Beyhan Hanım’ın mağazayı devralmasıyla birlikte satışlarda yüzde 50’nin üzerinde artış oldu” dediği Devlet Bakanı Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Nilser Bağış, yeni mağazalar açmak için arayışta olduğunu açıkladı. Şu anda bazı alışveriş merkezleriyle görüşme halinde olduğunu söyleyen Beyhan Bağış, “Vakko’nun deposundan satışa kadar kimyasını bildiğimiz için yine aynı markayla devam etmeyi isterim. Bu çok daha fazla işime gelir ama farklı markalarla da mağazalar olabilir. Şu anda araştırma halindeyim ve perakende sektöründe büyümek istiyorum” dedi.

Perakende Günleri kapsamında düzenlenen Perakende Güneşi Ödülleri Töreni’nde konuştuğumuz Bağış, 20 bin TL sermayeli bir şirket kurduklarını ve Astoria’da mağaza açıldığından beri ’gayet iyi’ sonuçlar elde ettiklerini de vurgulayarak, “Cem Bey’in sözlerini okuduktan sonra çok memnun oldum, içim içime sığmadı. Yaptıklarımın takdir edilmesi çok sevindirici” açıklamasını yaptı.

Astoria’daki Vakko Butik’i devralmasından sonra kamuoyuna yansıyan haberler konusunda, “Örselendim, neden böyle yaklaşıldı anlayamadım” değerlendirmesini yapan Beyhan Bağış şunları söyledi: “Benim eğitimim, bugüne kadar ki kariyerim belli. ABD’de de 3.5 yıl kendi hediyelik eşya dükkanım vardı. Evet, ABD’den bir gelirimiz var ama Türkiye’de yaşamımızı sürdürmemiz için iş yapmam gerekiyor. Çocuklarımın kolejdeki eğitimi için bir gelirimin olması gerekiyor.” Ünlü birinin eşi olması nedeniyle hep 1-0 geriden başlamak zorunda kaldığına ve bunu aşmak için daha büyük efor sarfettiğine de dikkat çeken Bağış, “Ben ilk defa iş hayatının içine girmişim gibi bir hava oluştu ama öğrencilik yıllarımdan beri sürekli çalışırım. Çalışmak suç mu..?” ifadesini kullandı.

Perakende Güneşi ödülleri dağıtıldı

* Yaşam Boyu Başarı: Kerim Kerimol

* En Başarılı Profesyonel Yönetici (Mağazalar): Aslı Karadeniz-Boyner

* En Başarılı Profesyonel Yönetici (Marketler): Alp Özpamukçu- Koçtaş

* En Başarılı Profesyonel Yönetici (AVM): Hüseyin Okumuş- Metro Group

* En Beğenilen Perakende Kuruluşu Ödülü: İstikbal ve Mc Donald’s

* CardFinans Özel Ödülü: İstanbul Doors

* Yılın Mağaza Md.: Metin Demirbaş-GNC

* Yılın Yerel Market Md.: Cevat Çelik-Fon

* Perakendeye Katkı: Gündüz Bayer-Metro

* En Başarılı İnsan Kaynakları: Groseri

* Jüri Özel Ödülü: Aziz Bulgu

* Perakendeye Hizmet Ödülü: Nuşin Oral

Haberin Devamı