Gazete Vatan Logo

Kredi kararı! Halkbank resmen duyurdu, 1 yıl anapara ödemesi yok, 750.000 TL’ye kadar...

Halkbank kredi kullanacak için harekete geçti. Banka tarafından avantajlı kredi paketi duyuruldu. 12 ay anapara ödemesi olmayan kredi paketi ödeme kolaylığı ile öne çıkıyor. Üst limitlerin yüksek tutulduğu kredide 60 aya kadar da takistlendirme yapılıyor. Tüketiciler ihtiyaçları dahilinde 750.000 TL'ye kadar kredi kullanabiliyor. Kendi işini kurmak isteyenlere Halkbank'tan güzel haber geldi. Halkbank girişimcileri desteklemek için yeni finasman imkanını hayata geçiriyor. Teknokent Destek Paketi'nin detayları ve paket kapsamında yer alan diğer destekler tek tek açıklandı. İşte 1 yıl anapara ödemesiz 750.000 TL'lik kredi ile ilgili detaylar...

Kredi kararı! Halkbank resmen duyurdu, 1 yıl anapara ödemesi yok, 750.000 TL’ye kadar...

Halkbank teknokentte ve teknoparklarda faaliyet gösteren girişimcileri desteklemek için harekete geçti. Banka tarafından yeni kredi paketi devreye alındı. Halkbank yeni bir açıklama yaparak uygun kredi fırsatlarını hayata geçirdi. Bu destek paketinden yararlanacak müşteriler ayrıca EFT/havale işlemlerine ve ticari kredi kartlarına 1 yıl ücretsiz erişim hakkı kazanır. İş kurmak isteyen girişimcilere yönelik Teknokent destek paketinin detayları ve paket kapsamındaki diğer destekler açıklandı.

Halkbank, teknolojik gelişmeyi hızlandırmak, bu doğrultuda Ar-Ge harcamalarını artırmak ve teknoloji yoğun istihdam yaratmak için teknoloji geliştirme bölgeleri ile anlaşmalar yapmaktadır.

12 AY ANAPARA ÖDEMESİZ

Halkbank destek kredisinin destaylarını açıkladı. Kredi limiti 750 bin lira olarak belirlendi. Banka tarafından müşterilerine ödeme kolaylığı da sağlanıyor. 12 ayı ödemesiz olmak üzere 60 ay vade imkanı sunuluyor. 

1 YIL ÜCRETSİZ

Krediden yararlanan girişimcilerin EFT/havale ve ticari kredi kartları işlemlerinden 1 yıl boyunca, POS kullanımlarından ise 6 ay boyunca ücret alınmayacak.

Haberin Devamı

Başvurular Halkbankkobi internet sayfası üzerinden yapılabilecek.